Geen tijd, maar wil je wel iets lekkers bakken? Dan zijn deze ‘4-ingrediënten-koekjes’ jouw nieuwe favoriet. Ze zijn crispy, glutenvrij en super makkelijk om te maken. Lekker voor bij de koffie of thee, maar ook als toetje!
Ingrediënten
- 1 kopje pindakaas
- 1 kopje suiker
- 2 eieren
- 1 1/2 kopje chocoladeblokjes
Zo maak je het
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Bedek de bakplaat met bakpapier.
- Meng alle ingrediënten (behalve de chocoladeblokjes) door elkaar in een kom. Je kan dit met de hand of met een mixer doen. Voeg daarna de chocoladeblokjes toe.
- Leg hoopjes deeg (van ongeveer 1 eetlepel) op de bakplaat.
- Bak gedurende 10 tot 12 minuten of tot de bodem en de zijkanten van de koekjes goudbruin zijn.
- Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Maak ook:
Bron: Babble.com