Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze app helpt je te zoeken naar iemand om een baby mee te krijgen

Deze app helpt je te zoeken naar iemand om een baby mee te krijgen

Deze app helpt je te zoeken naar iemand om een baby mee te krijgen

Rammelende eierstokken, maar lukt het maar niet om een geschikte partner te vinden om een baby mee te krijgen? Deze app helpt je daar een handje bij.

Lees ook: Zwanger? Er is nu Tinder voor babynamen

De app heet Modamily en gaat op zoek naar iemand die ook graag een kindje wil. Het is dus niet net zoals een spermadonor, want in dit geval wil de persoon graag een rol spelen in het leven van je kleine spruit.

Geen daten
Maar het is ook weer geen daten: het zal uiteindelijk op co-parenting uitdraaien. Modamily werkt met profielen waardoor anderen weten wie je bent en naar wat voor soort regeling en persoon je zoekt. Ook is er een quizelement die je meer vragen stelt over je levensstijl, karakter en opvoedmethodes. Zo krijg je een idee hoe gelijkgestemd je bent en kun je jouw perfecte match kiezen!

Doel van de app
Modamily is gericht op alleenstaande mensen die nog geen partner hebben gevonden om een baby mee te krijgen en koppels van hetzelfde geslacht die de ouder van hun kind in hun leven willen betrekken. Ook sperma- en eidonoren en draagmoeders kunnen hier terecht.

Zelf regelen
Het is goed om te weten dat de app geen kunstmatige inseminatie regelt, dat moet je zelf doen of gebruik maken van een inseminatiekit. Wel natuurlijk pas na het uitvoeren van relevante gezondheidscontroles, vooral een HIV-test. Voor nu is het alleen nog beschikbaar in de US, maar mocht het populair worden zou het zo maar eens naar ons land kunnen komen.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Metro.co.uk | Beeld: Shutterstock