Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze app helpt je te ontcijferen wat hij écht bedoelt met zijn berichtjes

Deze app helpt je te ontcijferen wat hij écht bedoelt met zijn berichtjes

Deze app helpt je te ontcijferen wat hij écht bedoelt met zijn berichtjes

Online daten kan soms knap lastig zijn. Want wat bedoelt hij nu in godsnaam met die ene emoji? Gelukkig brengt de app WittyThumbs de oplossing. Hierin kun je namelijk alle onduidelijke berichten laten ontcijferen!

Soms kun je aan een appje écht niet zien of het nu aardig bedoeld is of niet: het lijkt wel Chinees wat je date je probeert te zeggen. Het concept van de nieuwe app is simpel. Je uploadt een screenshot van je gesprek en een mix van gebruikers en experts geven je advies. Niet alleen analyseren ze zijn of haar opmerkingen, ook helpen ze je het gesprek op gang te houden.

Bang dat iedereen nu af weet van jouw online date gedrag? Maak je geen zorgen: alles is anoniem. Je kunt zelf een username kiezen en andere persoonlijke details onleesbaar maken. Voor alsnog lijkt het alleen te werken op gesprekken in het Engels, maar wij hopen dat deze app ook snel in het Nederlands uitkomt!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron Hellogiggles | Beeld GIPHY