Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Déze 9 vieze dingen doen we allemaal stiekem als we alleen thuis zijn

Déze 9 vieze dingen doen we allemaal stiekem als we alleen thuis zijn

Thuis & wonen
Déze 9 vieze dingen doen we allemaal stiekem als we alleen thuis zijn

Er zijn genoeg vieze dingen die we dagelijks doen, maar erover praten? Nee, natuurlijk niet. En dat is logisch, je hoeft tenslotte niet álles te delen met de rest van de wereld. Maar wedden dat elke vrouw schuldig is aan één van deze negen ietwat vieze dingen?

1. Je draagt je bh langer dan een week, zonder ‘m te wassen. Je herkent het vast wel: de bh die je aanhebt zit zo lekker en comfy, dat je hélemaal geen zin hebt in een andere. Enne, zo vies wordt dat ding toch ook niet?

2. Je bestudeert een gebruikte tampon nadat je ‘m gedragen hebt. Tja, klinkt niet heel charmant, maar toch zijn we quilty. Noem het automatisme…

3. Stiekem vind je het best rustgevend om een pukkel uit te knijpen. Niks is zo bevrijdend als het uitknijpen van een puist. Enne, vooral als die in een keer eruit popt. En dan tegen je eigen kinderen zeggen dat ze eraf moeten blijven…

4. Soms zit je hand in je broek tijdens het tv-kijken, op een totaal niet sexy manier. Het zit gewoon lekker comfy, dat is het enige wat ik erover kan zeggen.

5. Je ruikt aan ondergoed als je niet zeker weet of je ‘m al gedragen hebt of niet. Extra smerig als bleek dat het inderdaad om een gedragen exemplaar ging, haha.

6. Je hebt (te) vaak etensrestjes uit je decolleté moeten vissen. Wij vrouwen houden van eten, maar zijn niet zo goed in niet knoeien. Het is dan ook niet zo raar, dat wij altijd onze etensrestjes uit onze bh’s moeten vissen. Alleen vergeten we af en toe dit op een charmante manier te doen…

7. Je bent een ster geworden in het uit trekken van je bh, zonder dat je je shirt uit hoeft te doen. Of zonder überhaupt van de bank af te komen. We kunnen onszelf bijna Hans Klok noemen, zo vliegensvlug zijn we. Maar zeg eerlijk, het is heerlijk om dat ding een gooi richting de wasmand te geven na een lange dag!

8. Je scheert alleen de lichaamsdelen die de rest van de wereld ziet. Vooral in de winter maken we het onszelf wat makkelijker. Tenslotte, waarom zouden we al die moeite doen als niemand het ziet?

9. Je gebruikt je bh als een tweede handtas. Als je naar de kroeg gaat bijvoorbeeld of als je echt geen zin hebt in een zware schoudertas. In onze bh’s is er genoeg ruimte voor onze telefoon, pinpas, kleingeld en ja ook onze lippenstift natuurlijk!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee