Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze 5 snacks zijn bevroren nóg lekkerder

Deze 5 snacks zijn bevroren nóg lekkerder

Deze 5 snacks zijn bevroren nóg lekkerder

Waar mag jij altijd voor wakker gemaakt worden? Koekjes, ijs of simpelweg snoep? Sommige snacks vervelen nooit. Maar wij hebben een truc waarmee jouw favoriete snack nóg lekkerder wordt.

Lees ook: Life hack: zo blijven zelfgebakken koekjes langer krokant

Chocolate chip cookies
Raar maar waar: deze knapperige chocoladekoekjes smaken bevroren misschien nog wel lekkerder dan gewoon regelrecht uit de koektrommel. Probeer het eens, en je zult sowieso niet anders meer willen.

Frambozen
Gewone frambozen zijn natuurlijk hartstikke lekker, maar door ze in te vriezen, veranderen ze in een verkoelende snack die nét even wat specialer is. Een gezonde snack voor tussendoor, en een leuke vervanging voor een ijsje op warme dagen.

Pudding
Say what? Ja, je leest het goed. Pudding is bevroren nog lekkerder dan normaal. Koop een lading van die kleine puddinkjes in de supermarkt – je weet wel, van die toetjes die je als kind at – en steek er een lepeltje in. Zet ze daarna in de vriezer, en daar is je eigengemaakte ijsje.

Sanoma Beeldbank

Gummyberen
Ook deze snoepjes doen het heel goed in de vriezer. Het zachte snoepje wordt een hard zuurtje, waar je veel langer mee doet dan een gummybeertje! Ook leuk: voeg de bevroren snoepjes toe aan een fles water. Ziet er leuk uit, en geeft je water een heerlijk zoete smaak.

Yoghurt
Niet gelijk té enthousiast worden; we raden je namelijk niet aan om een pak yoghurt in de vriezer te zetten. Maar maak met een spuitzak kleine toefjes yoghurt op een blad, en vries deze toefjes in. Zo heb je heerlijke en lichte hapjes, die leuk als toetje of garnering zijn.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: NSMBL, Beeld: Sanoma Beeldbank