Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nog 288 dagen tot kerst! Er is een derde deel van ‘A Christmas Prince’ in de maak

Nog 288 dagen tot kerst! Er is een derde deel van ‘A Christmas Prince’ in de maak

Thuis & wonen
Nog 288 dagen tot kerst! Er is een derde deel van ‘A Christmas Prince’ in de maak

Oké, eerlijk is eerlijk. 288 dagen is nog best een poos. Maar zulk leuk kerstnieuws kunnen we toch niet aan ons voorbij laten gaan? Netflix heeft namelijk onthuld dat er een derde deel in aantocht is van de ultiem cheesy film ‘A Christmas Prince’. Yay!

Voor alle fans onder ons gaat het koninklijke avontuur (gelukkig!) nog even door. In de eerste film konden we zien hoe Amber voor een reportage Aldovia wordt gestuurd, maar uiteindelijk smoorverliefd wordt op prins Richard. In het tweede deel speelde Netflix slim in op de actualiteit – Meghan en Harry trouwden ook dat jaar – en Amber en haar prins op het witte paard gaven elkaar het jawoord. En surprise, surprise ook het derde deel lijkt uit het leven gegrepen.

Lees ook
16 fijne kerstfilms die je waarschijnlijk nog niet gezien hebt

Royal baby

Er is namelijk een baby op komst! Goh, wie was er in Engeland nu ook alweer bijna uitgerekend van een royal baby? Geintje natuurlijk, we kunnen niet wachten op dit nieuwe deel. Wanneer deze lekkere romcom exact op Netflix staat is nog niet bekend, maar de film wordt rond de feestdagen verwacht. Wij kunnen niet wachten!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Netflix

Shoppen is altijd een goed idee