Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dat-ie er ging komen was een ‘open deur’: vanaf déze nabije datum begint seizoen 18 van ‘De Slimste Mens’

Dat-ie er ging komen was een ‘open deur’: vanaf déze nabije datum begint seizoen 18 van ‘De Slimste Mens’

Dat-ie er ging komen was een ‘open deur’: vanaf déze nabije datum begint seizoen 18 van ‘De Slimste Mens’

Hoewel de terrassen weer tot laat open zijn en we weer een hapje buiten de deur kunnen doen, gaat er nog steeds niets boven een avondje op de bank. Het seizoen van ‘Love Island’ zit er helaas weer op en ook het einde van ‘GTST’ is in zicht, maar dat betekent gelukkig niet dat er geen nieuw kijkvoer op de loer ligt. De populaire kennisquiz ‘De Slimste Mens’ keert binnenkort weer terug op de buis en met ‘binnenkort’ bedoelen we dan ook écht binnenkort. 

Datum seizoen 18 ‘De Slimste Mens’

Na zeventien succesvolle seizoenen kunnen we ons bíjna weer opmaken voor een nieuwe reeks van De Slimste Mens. Dat-ie er ging komen was een kwestie van tijd, maar nu weten we ook wanneer we weer kunnen genieten van de quiz. Markeer 12 juli maar in je agenda, want vanaf die maandag kunnen we weer dagelijks naar de show kijken met Philip Freriks (76) en Maarten van Rossem (77).

Deelnemers ‘De Slimste Mens’

KRO-NCRV heeft maandagochtend niet alleen bekendgemaakt wanneer De Slimste Mens weer te zien zal zijn, ook weten we inmiddels wie er te zien zijn in de eerste aflevering van alweer het achttiende seizoen. Cabaretier Bert Visscher, schrijfster en presentatrice Daphne Deckers en Sergio Vyent – gastheer uit het BNNVARA-programma First Dates – nemen het in de kersverse episode tegen elkaar op en trappen reeks numero achttien af. Onder anderen sportjournalist Barbara Barend, cabaretier Marc-Marie Huijbregts, artiest Ellen ten Damme en cabaretier Najib Amhali maken later deze zomer hun opwachting in de spelshow.

Lees ook
Zien: dít is het gezin van Snollebollekes-zanger en ‘De Slimste Mens’-finalist Rob Kemps

Kijkcijferkanon

De presentatie van De Slimste Mens ligt wederom in de handen van Philip Freriks, die opnieuw wordt bijgestaan door jurylid Maarten van Rossem. Vorig jaar beleefde de kennisquiz zijn beste seizoen ooit met meerdere kijkcijferrecords. In de finaleweek van de quiz werd elke dag een nieuw record neergezet. De laatste aflevering was goed voor 3,2 miljoen kijkers, die Snollebollekes-zanger Rob Kemps zagen winnen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: KRO-NCRV