Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De makers van ‘Narcos’ komen met nieuwe serie (en vanaf deze datum staat ie op Netflix)

De makers van ‘Narcos’ komen met nieuwe serie (en vanaf deze datum staat ie op Netflix)

De makers van ‘Narcos’ komen met nieuwe serie (en vanaf deze datum staat ie op Netflix)

Narcos-fans opgelet! De makers van de steengoede en megapopulaire Netflixserie komen namelijk met een nieuw pareltje: The Mechanism.

Lees ook
Kijkinspiratie: 5 vette en rete-spannende nieuwe films op Netflix

Van Colombia naar Brazilië
De nieuwe serie is gebaseerd op het grootste corruptieschandaal van Brazilië. We volgen een kleine groep onderzoekers die dacht bezig te zijn aan een zaak tegen witwasserij. Al snel stuiten de onderzoekers op een groot corruptienetwerk. Ze willen graag het hoofd van het netwerk ontmaskeren, maar tegelijkertijd vrezen ze voor de grote impact die dat kan hebben op henzelf, maar ook op de andere betrokkenen.

Controversieel
Ook Narcos was gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van drugsbaron Pablo Escobar. Dat leverde de makers veel kritiek op van zijn familie. Er wordt verwacht dat The Mechanism wederom controversieel zal zijn, vanwege de gevoeligheid van de corruptiezaak.

Trailer
Het eerste seizoen van The Mechanism is vanaf 23 maart te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Still uit video