Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De 6 leukste boeken die je deze zomer gelezen wilt hebben

De 6 leukste boeken die je deze zomer gelezen wilt hebben

De 6 leukste boeken die je deze zomer gelezen wilt hebben

Vakantie: het moment om eindelijk al die boeken te lezen die je al zo lang wilde lezen. Je hebt eindelijk de tijd en rust om je helemaal in een boek te verliezen. Heerlijk!

Nog wat inspiratie nodig voor je leeslijst? Dit zijn volgens ons de boeken die je deze zomer gelezen wilt hebben. En na de zomer kun je ze in één van deze mooie boekenkasten zetten.

‘Verborgen’ van Karin Slaughter

Een spannende triller met in de hoofdrol speciaal agent Will Trent. Een ingewikkelde moordzaak die ook nog eens verband lijkt te houden met Will’s verleden. Je zult dit boek niet meer weg kunnen leggen! Het is niet het eerste boek van Karin Slaughter met Will Trent in de hoofdrol, dus misschien dat je de andere boeken eerst wilt lezen.

1661824 (1)karin

Bol.com

‘De verwarde cavia’ van Paulien Cornelisse

De verwarde cavia‘ is een grappig en ontroerend boek over Cavia. Cavia werkt op de afdeling Communicatie. In korte humoristische hoofdstukken leren we haar en haar collega’s kennen. Stella van Human Resources. Ruud, het enge hoofd van de afdeling Financiën. En Harm-Jan van de IT-afdeling, die al sinds 1999 een tamagotchi in leven houdt. Een cavia die in een kantoortuin tussen de mensen werkt: het klinkt wat onwaarschijnlijk, maar iedereen die ook maar een blauwe maandag op een kantoor heeft gewerkt, zal de avonturen van de verwarde cavia herkennen. Een heerlijk humoristisch boek van Paulien Cornelisse, die ook ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ schreef.

9200000051106467

Bol.com

‘Het Gelukkigste meisje ter wereld’ van Jessica Knoll

Dit boek wordt verfilmd door Reese Witherspoon. Het begint als een chicklit, maar krijgt na een onverwachte wending een duister kantje. Na een zware middelbare schooltijd heeft Ani FaNelli zichzelf opnieuw uitgevonden en haar leven lijkt perfect. Totdat….

1628222meisje

Bol.com

‘Hittegolf’  van Suzanne Vermeer

Hittegolf‘ speelt tijdens een zinderende zomer in de Algarve in Portugal. Een vakantie van een paar Nederlanders wordt ruw verstoord als er vlakbij een lijk gevonden wordt. Tijdens het onderzoek blijkt één van de verdachten ook nog eens iets te weten over de verdwijning van een meisje een paar jaar geleden… Een ontzettend spannend boek, perfect voor de zomer.

9200000051724679

Bol.com

‘Voor jou’ van Jojo Moyes

De film ‘Me Before You’ is gebaseerd op het boek ‘Voor jou‘ van Jojo Moyes. Het boek (en de film) zal je zeker doen huilen. Het verhaal gaat over de ontluikende liefde tussen een verlamde man en zijn verzorgster. Een ontzettend ontroerend verhaal.

9200000057111455

Bol.com

‘En uit de bergen kwam een echo’ van Khaled Hosseini

En uit de bergen kwam een echo‘ is een ontroerend verhaal over de driejarige Afghaanse Pari en haar grote broer Abdullah. Abdullah is voor Pari meer een vader dan een broer, en voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul, zet dat een reeks gebeurtenissen in gang die een ontroerend en onthutsend beeld geven van de problemen waarmee mensen geconfronteerd worden.

9200000040876828

Bol.com