Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De leukste workshops op ‘Share a perfect day’!

De leukste workshops op ‘Share a perfect day’!

De leukste workshops op ‘Share a perfect day’!

Het is bijna zo ver: in het weekend van 30 juni, 1 en 2 juli vindt de tweede editie van ‘Share a perfect day’ plaats! Op dit festival vind je naast de vetste optredens ook super leuke workshops. Nog niet zeker welke je wilt volgen? Wij zetten er een paar op een rijtje.

Kookworkshop met Maggi
Met MAGGI zet je snel en makkelijk een gerecht op tafel met lekker veel groente! Tijdens deze kookworkshop bereid je samen met je vriendinnen in 20 minuten een heerlijke maaltijd, die je daarna gezellig samen kunt opeten.

Koffiekunst
Geef maar toe: jij hoopt bij elke cappuccino die je koopt weer op een hartje van latte art. Ga tijdens Share a Perfect Day eens aan de andere van de toonbank staan en leer hoe je die heerlijke koffies mét latte art zelf maakt. Heb je gelijk iets om de volgende keer met die knappe barista over te kletsen.

Flow-workshop handlettering
Een Flow-illustrator leert je in deze workshop met een witte stift een mooie handlettering te maken. Je gaat naar huis met een zelfgeschreven quote met prachtig achterblad, om zo in te lijsten. En je krijgt het Flow Krijtbord oefenschrift en de stift er gratis bij.

Size doesn’t matter, the fit does!
Wist je dat een bh uit wel 50 onderdelen bestaat? Geen wonder dat ’t zo moeilijk is om een goeie uit te zoeken. Vaak kom je thuis met een exemplaar dat nét niet lekker zit. Tijd om daar verandering in te brengen. Bij deze workshop leer je precies waar je op moet letten. Leerzaam en heel leuk!

Forever Young Make-Up Tricks
Ouder worden betekent natuurlijk niet dat je er ook minder mooi uit hoeft te zien. Het enige wat je nodig hebt voor een eeuwig jeugdige look, is de juiste techniek om make-up aan te brengen én leren wat bij je past. Grijp je kans en blijf forever young met de workshop van het beauty team.

Nog geen kaarten? Scoor ze hier

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10