Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Deze BN’er was de Boekenwurm in The Masked Singer: ‘Ligt het er dan niet heel dik bovenop?’

Deze BN’er was de Boekenwurm in The Masked Singer: ‘Ligt het er dan niet heel dik bovenop?’

Deze BN’er was de Boekenwurm in The Masked Singer: ‘Ligt het er dan niet heel dik bovenop?’

Het is inmiddels al geen nieuws meer dat er elke vrijdagavond een kandidaat van The Masked Singer het grote podium moet verlaten. Wat wél elke vrijdag weer een verrassing is, is welke BN’er (en welk pak, natuurlijk) dat gaat zijn. Helaas was het gisteravond aan de Boekenwurm om haar masker af te doen.

Dit was de Boekenwurm in The Masked Singer

Of je nu al weken weet wie er allemaal achter de pakken verscholen zit, of dat je nog elke avond zit te turen en te denken (wij ook) – toch is elke vrijdagavond weer ontzettend spannend, want wie gaat er naar huis? En wie zit er dan achter dat pak verscholen. Bij de Boekenwurm zou je denken, ‘dat zal vast geen schrijfster zijn’, maar niets bleek minder waar. Niet Saskia Noort, Monica Geuze of Heleen van Royen zat onder het prachtige pak. Nope, dat was toch echt schrijfster, actrice, model én presentatrice Daphne Deckers.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Deckers (@daphne_deckers)

Kwetsbare ervaring

Aan tafel bij Rick Brandsteder in After The Mask vertelt Daphne over haar ervaringen tijdens dit grote zangavontuur. “Wanneer maak je dit mee? Zo’n pak dat helemaal voor jou gemaakt wordt, en dat je leert zingen en van die choreografie”, vertelt ze. “Ik maakt dat nooit mee.” Maar helemaal zonder zenuwen verging het Daphne niet. “Je gaat toch zingen terwijl je niet kan zingen en dansen terwijl je niet kan dansen. Ik denk niet dat ze me hierna heel snel voor een musical gaan vragen, maar ik heb het dan toch maar gedaan!”

Eén grote weggever

Toen Daphne te horen kreeg dat ze de Boekenwurm zou worden dacht ze wel dat het misschien íets te obvious was. “Maar dat is wel wie ik ben. Ligt het er dan niet heel dik bovenop?” Carlo vond het in ieder geval wel iets minder subtiel als de Boekenwurm een schrijfster zou zijn, maar goed, het duurde toch even voor iedereen het geraden had. Daarnaast waren er ook hints die verwezen naar Daphne’s man, Richard Krajicek. “Ik heb ook nog allemaal gele tennisballen op m’n lijf! Ik dacht: dit hele pak is één grote weggever, maar toch blijkt dat helemaal niet zo te zijn.”

Lees ook:
Deze bekende Nederlanders zitten volgens de kijkers in de laatste 11 pakken van The Masked Singer

Andere afvallers

Het hele zangavontuur is in de afgelopen afleveringen al opgehouden voor de Zwaan, de Viking, de Octopus, de Alien en het Elfje. Daphne Deckers mag zich, met haar Boekenwurm-pak, daar nu ook bij aansluiten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: RTL