Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Niet Gerard Joling maar déze bekende dj zou op zoek gaan naar de liefde in ‘De Bachelor’

Niet Gerard Joling maar déze bekende dj zou op zoek gaan naar de liefde in ‘De Bachelor’

Thuis & wonen
Niet Gerard Joling maar déze bekende dj zou op zoek gaan naar de liefde in ‘De Bachelor’

Toen Gaby Blaaser (34) in ‘De Bachelorette’ op zoek ging naar de liefde, zat menig Videoland-abonnee iedere woensdag weer op het puntje van zijn of haar stoel en na het daverende succes van het programma kon een vervolg dan ook niet uitblijven. Rick Brandsteder (36) bevestigde onlangs dat er een nieuw seizoen op de planning staat en er waarschijnlijk niet een vrouw, maar een man op zoek gaat naar de liefde in het programma. Maar wie gaat de hoofdrol spelen in ‘De Bachelor’? Waar eerder het gerucht klonk dat het Gerard Joling (60) zou worden, zijn nu de pijlen gericht op een bekende dj.

‘De Bachelor’ gerucht

We zitten middenin de seizoenen van Wie is de Mol?, Undercover én The Masked SingerGTST is in de jubileummaand spannender dan ooit en er is een nieuwe versie van Temptation Island is in aantocht. Genoeg kijkvoer dus, maar er kan natuurlijk altijd meer bij. Een programma waar we maar wat naar uitkijken, is De Bachelor. En daar lijkt nu een nieuwe snipper informatie over te zijn uitgelekt.

Is dít de nieuwe Bachelor?

Een paar maanden geleden liet Gerard Joling weten voor de opnames van een nieuw televisieprogramma op weg te zijn naar Curaçao en vrijwel direct werd gedacht dat híj de hoofdrol ging spelen in De Bachelor. Toch werd al gauw duidelijk dat de zanger voor een andere show naar de Nederlandse Antillen vloog. Wie dan het stokje overneemt van Gaby? Als we de laatste geruchten mogen geloven, is dat niemand minder dan dj Tony Junior (30).

Inside information

De makers zouden het liefst Dave Roelvink (26) hebben zien afreizen naar een tropisch oord voor De Bachelor, maar hij is inmiddels weer samen met zijn jeugdliefde Jazzlynn. Van de ene dj is naar de andere gegaan, want het lijkt erop dat Tony Junior op zoek gaat naar de liefde in het Videoland-programma. Tenminste, dat heeft een insider laten weten aan Shownieuws.

‘Nog in ontwikkeling’

Tony zelf zou het in ieder geval “geweldig” vinden om de hoofdrol te gaan spelen in De Bachelor, al kan hij (nog) niets bevestigen. “Het is nog in ontwikkeling. Jullie zijn de eersten die het horen”, laat hij weten aan RTL Boulevard. Volgens een woordvoerder van Videoland is er inderdaad “een nieuw seizoen in ontwikkeling, waarin een Bachelor zijn hart openstelt voor de liefde”. Over de kandidaten wordt helaas nog weinig losgelaten. “Het is nog niet duidelijk welke vrijgezelle man dat romantische avontuur aandurft.”

Relatie met Maan

Hoe dan ook is Tony sinds krap een jaar in ieder geval wél weer vrijgezel. Hij en Maan de Steenwinkel (23) gingen eind 2019 na een relatie van 2,5 jaar uit elkaar omdat hun liefde veranderde in “een soort broer-zusrelatie”. Beiden kwamen er volgens Tony Junior achter dat ze heel veel van elkaar hielden als mens, maar het misschien beter was om uit elkaar te gaan. “Voordat het op een level komt dat het helemaal niet meer leuk is”, legde hij eerder dit jaar uit in VIVA. Een paar maanden daarvoor liet hij ook al weten dat hij en Maan nog prima door één deur konden. “Tuurlijk verlies je een labeltje van ‘stelletje’, ‘relatie’, maar we zijn gewoon nog helemaal chill en ik heb dat zelf nog nooit meegemaakt”, vertelde hij een paar maanden geleden in een gesprek met Radio 538.

Lees ook
Wacht even: hebben Rick Brandsteder en Gaby Blaaser tóch het bed gedeeld tijdens ‘De Bachelorette’?

Zo kan het dus ook

De twee zijn nog altijd goede vrienden en Maan liet onlangs weten iedereen zo’n relatiebreuk te gunnen. Daar schreef ze dan ook een liedje over. “Op de een of andere manier wordt dat als vreemd gezien: een relatie gaat toch uit met haat en nijd? Nou nee, wij gaan nog steeds graag met elkaar om.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De keerzijde van liefde, ik had gehoopt dit nooit te hoeven schrijven. Met pijn in m’n hart schrijf ik deze woorden, helaas zijn Toon en ik aangekomen op het punt om niet meer samen te zijn. We houden ontzettend veel van elkaar en zullen altijd in elkaars hart zitten. Er is geen sensatie, niks heftigs maar gewoon twee mensen die hebben besloten om hun eigen weg te gaan. Ik heb de afgelopen jaren de mooiste tijd in de liefde ervaren, we hebben zoveel van elkaar geleerd, zijn samen gegroeid naar iets wat we nog niet kenden en we brachten beiden iets bij elkaar naar boven wat ons als persoon heeft verrijkt. Daar ben ik je heel erg dankbaar voor en dat zal ik voor altijd koesteren. Toch is het voor nu beter zo. Lieve Toon, ik hou ontzettend veel van je en zal er altijd voor je zijn. 🌹🥨 Kus Maan

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

echt zin in de persconferentie, jullie ook!?

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

long or short hair?🤓

Een bericht gedeeld door TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) op

Bron: VIVA.nl | Beeld: iStock, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee