Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Déze BN’er zat in het buitenaardse pak van De Alien in The Masked Singer

Déze BN’er zat in het buitenaardse pak van De Alien in The Masked Singer

Déze BN’er zat in het buitenaardse pak van De Alien in The Masked Singer

Vrijdagavond konden we wederom genieten van een nieuwe aflevering van The Masked Singer. Alle kandidaten zijn sinds vorige week vrijdag bekend en nu is het aan de overgebleven deelnemers om dé Masked Singer van Nederland te worden. Het avontuur hield voor De Alien en dus déze RTL Boulevard-presentator op.

De Alien in The Masked Singer

Gisteren was het aan De Stier, De Krokodil, De Alien, De Vogelverschrikker, Het Lieveheersbeestje en De Giraffe om de sterren van de hemel te zingen. Normaal gesproken zou er nog een sing-off en een groepsoptreden plaatsvinden, maar gisteravond bleek dat dus niet het geval. De uitschakeling van De Alien in The Masked Singer kwam dus nogal onverwachts en – wat veel mensen al dachten – bleek dat RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink het buitenaardse pak met trots mocht dragen.

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luuk Ikink (@luukikink)

Enkels

In After The Mask (het programma dat na The Masked Singer komt) vertelt Luuk over zijn deelname. “Ik kom dat podium opgedwarreld, maak een rondje om Ruben heen, nog een rondje, het liedje is afgelopen en daar ben ik: hallo allemaal. En het eerste wat ik hoor is Carlo die zegt: het is Luuk Ikink.” Helemaal gek werd-ie, zegt de presentator. “Ik dacht: mensen herkennen me aan m’n enkels. Want dat was het enige wat een klein beetje te zien was.”

Makkelijk geheim te houden

Alleen de vrouw van Luuk, Simone, wist van zijn deelname af. “Ik heb ook niet heel veel moeite gehad om het geheim te houden, omdat dus niet heel veel mensen denken dat ik aan zo’n programma mee zou doen.” Wel werd hij op de redactie van RTL-Boulevard flink ondervraagd, maar hij hield zijn hoofd koel.

Lees ook
Buddy kan het niet geloven: dít is de BN’er die in het Octopus-pak van The Masked Singer zat

Andere afvallers

Het hele zangavontuur is in de afgelopen afleveringen al opgehouden voor De Zwaan, De Viking en De Octopus. Luuk en zijn Alien-pak mogen hier nu ook bij aansluiten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still, Instagram