Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De 5 beste muziekdocu’s op Netflix

De 5 beste muziekdocu’s op Netflix

De 5 beste muziekdocu’s op Netflix

Je hebt ‘m wellicht al langs zien komen: de nieuwe docu van Lady Gaga. Hierin laat de zangeres je meer dan ooit haar ware zelf zien en neemt ze je mee in de worsteling met haar aandoening fibromyalgie. Maar wist je dat er veel meer toffe muziekdocu’s te vinden zijn op Netflix? Deze vijf moet je zeker gezien hebben.

Lees ook: De 5 beste Franse films op Netflix

  1. Whitney: Can I be me
   In 2012 overleed Whitney Houston op 48-jarige leeftijd aan een overdosis, in een badkuip van het Beverly Hotel in LA. Deze docu schetst wat daaraan voorafging.
  2. Marley
   Deze ode aan de beroemdste reggae-artiest aller tijden laat zien dat Bob Marley geen heilige was, maar zijn passie was wel erg spiritueel.
  3. Twenty feed from stardom
   Hoe geraak je uit die immense schaduw van artiesten als Ray Charles, Joe Cocker of Stevie Wonder? Het pad van de achtergrondzangers is vaak teleurstellend en zwaar.
  4. This is it
   Hier zien we hoe superster Michael Jackson zich voorbereidde op de muzikale tour de force die hij tragisch genoeg nooit zou uitvoeren.
  5. Kurt & Courtney
   Tijdens het maken van zijn film over Nirvana-frontman Kurt Cobain, krijgt Nick Broomfield aanwijzingen dat weduwe Courtney Love haar man om zeep geholpen zou hebben.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome