Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nóg meer kijkvoer om naar uit te kijken: dit is wanneer het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ begint

Nóg meer kijkvoer om naar uit te kijken: dit is wanneer het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ begint

Nóg meer kijkvoer om naar uit te kijken: dit is wanneer het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ begint

We tellen af naar een nieuw seizoen van ‘Expeditie Robinson’, kijken reikhalzend uit naar een kakelverse reeks van ‘De Slimste Mens’ en er staat nóg een televisieprogramma op de planning van deze zomer. We hebben het over ‘Chateau Meiland’, waarvan binnenkort nieuwe afleveringen verschijnen. De startdatum van het vervolg is inmiddels onthuld.

Nieuw kijkvoer in aantocht

De tv-gids staat nu misschien vol met herhalingen (en oké, voetbal), maar daar komt binnenkort weer verandering in. Nog even en we kunnen weer smullen van heel wat nieuw kijkvoer op de Nederlandse televisie. Zo is er bijvoorbeeld ook een nieuw seizoen van Chateau Meiland in aantocht.

Datum nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’

Naar welke datum je kunt uitkijken voor kersverse afleveringen van Chateau Meiland? Op maandag 30 augustus trapt SBS6 af met het gloednieuwe seizoen. En best of all: fans kunnen wederom weer twee keer per week van hun favoriete familie genieten. Het programma wordt namelijk opnieuw op maandag én donderdag uitgezonden, traditiegetrouw om 20.30 uur op SBS6.

Seizoen 6 ‘Chateau Meiland’

Wat we kunnen verwachten van alweer het zesde seizoen van Chateau Meiland? Hoewel de makers er nog niets over losgelaten hebben, is de kans groot dat we de laatste loodjes van Maxime’s zwangerschap kunnen volgen. Ook hebben zij en vriend Leroy onlangs hun intrek genomen in hun jaloersmakende stulpje in Noordwijk, en hebben ook Erica en Martien een nieuwe woning gekocht en de Achterhoek vaarwel gezegd.

Lees ook
Heeft Maxime Meiland haar lippen laten doen? Zwangere realityster reageert op lipfiller-geruchten

Zwangerschap Maxime

Vlak na de zwangerschapsaankondiging in maart zei Maxime “dol- en dolgelukkig” te zijn. “Dit wilden we zo graag”, vertelde ze aan RTL Boulevard. “We wilden graag een broertje en zusje voor Claire.” Even later trad ook Leroy voor het eerst in de schijnwerpers om te vertellen over de komst van hun eerste kindje samen én zijn relatie met Maxime. Maxime en Leroy verwachten een dochtertje.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Beeld: Talpa, Instagram