Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Eindelijk is het zover: op deze datum komt ‘The Lion King’ naar Disney+

Eindelijk is het zover: op deze datum komt ‘The Lion King’ naar Disney+

Thuis & wonen
Eindelijk is het zover: op deze datum komt ‘The Lion King’ naar Disney+

Dat de remake van ‘The Lion King’ een regelrecht succes is, is te zien aan het recordaantal bezoekers. Houd je vast: meer dan drie miljoen Nederlanders (!) hebben de film bewonderd in de bioscoop. Mocht je de film nog niet gezien hebben (wat we ons haast niet kunnen voorstellen) of ‘m gewoon nog een keer wil kijken, dan is er goed nieuws. De film komt namelijk binnenkort naar Disney+

Het duurt gelukkig helemaal niet lang meer tot je de live-actionversie van The Lion King kunt streamen. Omcirkel 22 februari maar in je agenda, want dan kunnen we weer massaal kijken naar de nieuwste versie van de Disney klassieker. Tot die tijd doen we het nog maar even met de trailer:

De tekst gaat verder onder de video.

Lees meer
Smaak te pakken na ‘The Lion King’? Deze Disney live-action remakes komen er nog aan

Nóg meer pareltjes

Deze maand kunnen we dus weer genieten van de prachtige remake van The Lion King, en dat is nog niet alles. Er komen nog meer filmtitels in februari online op Disney+. Flair somt ze op:

Toy Story 4

In alweer het vierde deel zie je hoe de speelgoedfiguren een nieuwe eigenaar krijgen nu Andy naar de universiteit gaat. Samen met Forky gaan ze op roadtrip in speelgoedland. Vanaf 5 februari te zien.

Timmy Failure: Mistakes Were Made

Vanaf 7 februari is deze nieuwe familie-film te bekijken. In de film, gebaseerd op de gelijknamige boeken, staat Timmy samen met zijn ijsbeer centraal. Je volgt ze in hun avontuur als beste detectives van de stad.

Lees meer
13 films die je vandaag nog wil kijken op Disney+

The Clone Wars

Het laatste seizoen van deze Star Wars spin-off kwam alweer in 2015 uit. Nu is het eindelijk tijd voor het vervolg, want op 21 februari keert de serie terug. Ben je niet thuis in deze wereld, maar wil je wel graag erin beginnen: de serie speelt zich af tussen Star Wars Episode II: Attack of the Clones en Star Wars Episode III: Revenge of the Sith. Dat wordt bingen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: nl.mashable.com | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee