Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gevalletje jeugdsentiment: alle seizoenen van ‘Beugelbekkie’ staan vanaf déze datum op Videoland

Gevalletje jeugdsentiment: alle seizoenen van ‘Beugelbekkie’ staan vanaf déze datum op Videoland

Gevalletje jeugdsentiment: alle seizoenen van ‘Beugelbekkie’ staan vanaf déze datum op Videoland

Het lijkt misschien een eeuwigheid geleden dat je voor de buis zat om tekenfilms te bingen, maar er zitten er een paar tussen die je in ieder geval nooit vergeet. ‘Beugelbekkie’ is er daar hoe dan ook eentje van. Heb jij ook heel wat middagen gesleten met de serie met Sharon Spitz in de hoofdrol? Bereid je dan maar vast voor op een trip down memory lane, want binnenkort verschijnen de afleveringen op Videoland!

Beugelbekkie op Videoland

Als je vroeger wat uurtjes voor de televisie hebt doorgebracht, komt Beugelbekkie je vast bekend voor. Sterker nog, de kans is groot dat je alle afleveringen wel minstens één keer gezien hebt. Dat kun je over een tijdje dunnetjes overdoen, want inmiddels is aangekondigd dat alle seizoenen binnenkort te streamen zijn.

Sharon Spitz

Voor iedereen die een opfrisser nodig heeft: Beugelbekkie gaat over het leven van Sharon Spitz, die niet bepaald blij is met haar beugel. Bovendien lijkt dat ding haar iedere keer weer te dwarsbomen, net als haar aartsrivaal Nina. Gelukkig wordt Sharon omringd door haar lieve vrienden Cornel en Maria. Oh, en laten we voor Aron niet vergeten; de jongen waar de blonde puber smoorverliefd op is.

Wanneer?

We horen je denken: wanneer komen die afleveringen van Beugelbekkie dan op Videoland te staan? Markeer vrijdag 30 april maar vast in je agenda, want dan komen alle delen in één keer online te staan. Vlak voor het weekend, dus. Dan weet je meteen waar je die middagen (en avonden) mee kunt vullen.

Lees ook
Rete-spannend! Vanaf déze datum zie je het 4e seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ bij Videoland

Canadese serie

Van 2001 tot 2005 was de van oorsprong Canadese serie te zien op de Nederlandse televisie. Daarna werden de afleveringen van Beugelbekkie nog vaak herhaald, tot een paar jaar geleden. Om alvast weer in de stemming te komen vind je hieronder de intro van de tekenfilm. Wedden dat ook jij ‘m nog uit volle borst kunt meezingen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: still