Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dankzij deze geniale uitvinding neem jij je favoriete snacks mee in bad

Dankzij deze geniale uitvinding neem jij je favoriete snacks mee in bad

Dankzij deze geniale uitvinding neem jij je favoriete snacks mee in bad

Natuurlijk kan je je glas wijn gewoon op je badrand zetten als je in bad gaat, maar wij hebben iets véél beter gevonden. Enter: SipCaddy, een houder van plastic die je simpelweg tegen de muur moet bevestigen. Zo heb je je glaasje rosé en bijhorende snacks altijd bij de hand.

Lees ook: Zo kom je aan die rimpelige vingers in bad

Vandaag is het iets te warm om een bad te nemen, maar op een herfstige avond kunnen wij gemakkelijk een uur dobberen in het warme water. Bij zo’n verwenmoment hoort natuurlijk een glaasje wijn én iets om te knabbelen.

Alleen heb je niet altijd genoeg plaats om dit neer te zetten op je badrad. Nu moet je niet al je shampooflesjes gaan opbergen, want wij hebben de ideale oplossing. Maak kennis met SipCaddy, een houder van plastic die alles wat je buikje begeert, kan vasthouden.

Volgens de makers kan de SipCaddy zo’n drie kilogram aan dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je badkamervloer na twee seconden vol ligt met rode wijn. Wel moet je rekening houden met het soort oppervlakte, want er wordt bijvoorbeeld afgeraden om de creatie aan een glazen wand te bevestigen.

Het hebbeding wordt vooral gebruikt om wijn en bier vast te houden, maar enkele creatievelingen op Instagram hebben laten zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kan je er ook een stuk pizza of een portie kippenvleugeltjes op leggen. Het ultieme me time-momentje als je het ons vraagt!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Beeld: Instagram