Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kom naar Share a Perfect Day met je vriendinnen!

Kom naar Share a Perfect Day met je vriendinnen!

Thuis & wonen
Kom naar Share a Perfect Day met je vriendinnen!

Lezersaanbieding

Zin in de ultieme vriendinnendag? Even geen werk of andere verplichtingen aan je hoofd, maar lekker bijkletsen, shoppen en genieten van te gekke optredens? Share a Perfect Day biedt jou en je vriendinnen een onvergetelijk dagje uit! Je gaat zonder twijfel naar huis met een hoofd vol nieuwe herinneringen, waarvan je nog lang kunt nagenieten. Kijk voor meer informatie en om meteen kaarten te bestellen op shareaperfectday.nl.

Workshop Macramé
Marcramé = hot. Leer de knooptechniek zelf en maak gebruik van gerecycled materiaal. Na deze workshop van Colours of Life maak jij die mooie plantenhanger, mand of tas gewoon zelf.

Kensington
Van Moskou tot Jakarta en van Singapore tot Budapest, Kensington verovert de wereld. Tijdens Share a Perfect Day zijn de mannen weer even terug op Hollandse bodem om jou mee te nemen op hun muzikale reis. Geniet van hits als War, Sorry en Do I Ever en vergeet even alles om je heen.

Bestel hier je kaarten!

Guus Meeuwis
Denk je aan Brabant, dan denk je automatisch aan Guus Meeuwis. De Brabander die al 45 stadionconcerten op z’n naam heeft staan weet wel hoe je een feestje bouwt. Tijdens Share a Perfect Day heeft hij een thuiswedstrijd en dat kan maar een ding betekenen: het wordt een dag die je normaal alleen in films ziet!

Bestel je kaarten online
Laat je samen met je vriendinnen verrassen door een unieke mix van food & drinks, lifestyle inspiratie, optredens van (inter)nationale topartiesten, DJ’s, workshops en proeverijtjes. Een dagkaart kost €25,- en bestel je heel eenvoudig via www.shareaperfectday.nl. In de pre-sale koop je een ticket voor €20.

Shoppen is altijd een goed idee