Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Cute: de leukste homemade cadeautjes!

Cute: de leukste homemade cadeautjes!

Cute: de leukste homemade cadeautjes!

De feestmaand is vandaag officieel aangebroken en dat betekent dat er heel veel gezellige avondjes op het menu staan. En dat niet alleen, want ook staat de maand december synoniem voor allerlei lekkernijen, samenzijn met vrienden en familie én natuurlijk het geven en ontvangen van cadeautjes. Festive feelings all the way!

Missie
Dat is allemaal leuk en aardig, maar het vinden van een passend presentje kan een flinke uitdaging zijn. Urenlang door de stad slenteren, winkel in winkel uit en allemaal met maar een doel: een cadeautje tegenkomen waarvan je zeker weet dat de ontvanger er blij mee zal zijn. Want een lach op het gezicht van diegene toveren is de missie én dus ook de grote uitdaging. En dat kan flink wat stress opleveren.

Get creative!
Wanneer je met je handen in je haar staat en geen idee hebt wat je moet kopen, kun je het over een heel andere boeg gooien. Oftewel; zelf aan de slag gaan en een presentje máken. Daarmee scoor je sowieso al punten voor effort en het is nog leuk om te doen ook. Een DIY-projectje is leuk tijdverdrijf, waar je zelf nog blij van word ook. Want door aan de slag te gaan en de ontvanger in gedachte te houden, is het een stuk more satisfying dan een cadeautje uit de winkel. Succes gegarandeerd!

Bekijk hieronder zeven fijne homemade knutselwerkjes in feestelijke sferen.

DIY mint scrub!

25a7185fde2dd7df5c38c7fc51523eef

Door de scrub in een leuke pot te doen en te versieren met een mooi lint, ziet het geheel er al gauw heel feestelijk uit! Bekijk hier hoe je het maakt.

Homemade warme choco mix!

homemade-hot-chocolate-mix-2

Warme choco schreeuwt winter en kerst en is toch wel een van onze favoriete winterdrankjes. Dit homemade cadeautje is als winter in een potje, en daarmee een ontzettend leuk cadeautje. Kun je het gezellig samen opdrinken!

DIY glitter kerstbal!

diy-glitter-dust-filled-crystal-balls-7

Hoe leuk is het om zelf een kerstbal te maken? En al helemaal als deze vol met glitters zit. Je maakt dit ornament heel gemakkelijk zelf!

Zelfgemaakte dromenvanger

8cae416595ba1dfcc05b3d5f5c2545ef

Dromenvangers zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben ook nog eens een prachtige boodschap. Want met de dromenvanger kun je al je dromen vangen. Dromen over de toekomst, maar ook dromen uit de nacht. Een bijzonder cadeau en nog leuk om te maken ook!

Cute kaart met boodschap én thee. 

bfaaab634bac22ced060c9899f772f20

Lieve woorden om te schrijven aan een persoon die wel wat extra liefde mag ontvangen. Of gewoon om aan iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Bekijk hier hoe je deze lieve kaart knutselt.

DIY koffiemok

da57a67602901a3ea9096b635a410eb4

Koffiebekers heb je nooit genoeg, al helemaal niet in de koude wintermaanden waarin je liters thee en koffie drinkt om warm te blijven. Een homemade mok is daarom een leuk en passend cadeau! Bekijk hier hier hoe je een mok als deze in elkaar flanst!

Spice pumpkin latte kaars!

ef78a62f98d61628549d2bbed2c80b6a

Kaarsen zijn altijd welkom in de wintermaanden, al helemaal als ze zelfgemaakt zijn én naar pompoen ruiken. Yum! Bekijk hier hoe je dit leuke cadeautje maakt.

Lees ook:

Bron: Pinterest