Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Cute: deze fotogenieke straathond is de nieuwste sensatie op Instagram!

Cute: deze fotogenieke straathond is de nieuwste sensatie op Instagram!

Cute: deze fotogenieke straathond is de nieuwste sensatie op Instagram!

Tik de hashtag #foodie in op Instagram, en je krijgt duizenden zoekresultaten. Foodbloggen kan een zeer goed betaalde baan zijn, en er zijn dan ook al veel grote foodbloggers te vinden. Maar combineer voedsel met een cute hondje, en je hebt een échte succesformule te pakken. 

Fotogenieke straathond
Baasjes Ivy en Jen richtten een Instagramaccount op met de naam @Popeyethefoodie, waarbij hun hondje centraal staat. Hun hondje, Popeye genaamd, hebben zij gered van de straat en daarmee zijn leven voorgoed veranderd. Want zij gaan in hun vrije tijd vaak op zogenoemde ‘Instagram dates‘, waarbij ze hun hondje fotograferen met allerlei gerechten. En daarmee is Popeye plots een beroemde straathond geworden! Cute! 

Fashion en food
Popeye is niet alleen fotogeniek, maar rockt ook de meest vrolijke outfits op de foto’s. Het originele idee om een hondje te fotograferen met voedsel blijkt te werken, want de volgers stromen binnen. Momenteel staat de teller dan ook al op 40.000! Het hondje is een echte foodie, als we de biografie van het Instagramaccount mogen geloven. Er staat dan ook geschreven: ‘Popeye is a rescue mutt from the Los Angeles area who loves to dine out with his humans.’

Bekijk hieronder een aantal foto’s. Hilarisch, toch?

https://www.instagram.com/p/BHXgxikBU9I/?taken-by=popeyethefoodie

View this post on Instagram

? Waffle from @republiquela in Los Angeles.

A post shared by Popeye the Foodie Dog (@popeyethefoodie) on

Bron: Glamour

Lees ook: