Je bent hier: Home > Thuis > Verras je valentijn met een customized Ben & Jerry’s pot (zodat je zelf mee kan snoepen!)

Verras je valentijn met een customized Ben & Jerry’s pot (zodat je zelf mee kan snoepen!)

Thuis
Verras je valentijn met een customized Ben & Jerry’s pot (zodat je zelf mee kan snoepen!)

Wil je jouw valentijn op een originele en vooral persoonlijke manier verrassen? Zoals iedereen weet gaat liefde door de maag, en dat maakt van de customized Ben & Jerry’s potten het perfecte cadeau voor jouw lief.

Lees ook: Quiz: van welk valentijnscadeau word jij het gelukkigst op basis van jouw persoonlijkheid?

In de schappen van verschillende supermarkten vind je de gratis valentijnsverpakking, samen met de favoriete ijssmaak van jouw lief. Met de sleeve en sticker tover je iedere pot Ben & Jerry’s om tot een persoonlijk cadeautje. Geen tijd om naar de supermarkt te rennen of zijn de speciale verpakkingen niet verkrijgbaar in jouw winkel? Je kunt de customized potten ook laten bezorgen! Hier kun je de exacte supermarkten en online verkooplocaties vinden waar de valentijnsverpakking verkrijgbaar is.

Nieuwe smaak

En er komt nog meer leuk van het Ben & Jerry’s front. Het ijsmerk komt namelijk met een nieuwe smaak, genaamd ‘Topped Love is…’. Deze ligt vanaf maart pas in het supermarktschap, maar is speciaal voor Valentijnsdag alvast exclusief te bestellen via bezorg-apps. Hoe ‘Topped Love is…’ smaakt? Denk aan een romige smaak van gekarameliseerde suiker met roze knapperige karamelstukjes én een roze laag met hartjes. Lekkerder (én romantischer) wordt het niet, toch? Pak de lepels er maar vast bij!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock, Ben & Jerry’s