Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oh, memories! Álle seizoenen ‘Costa’ staan nú op Netflix en da’s genieten als vanouds

Oh, memories! Álle seizoenen ‘Costa’ staan nú op Netflix en da’s genieten als vanouds

Thuis & wonen
Oh, memories! Álle seizoenen ‘Costa’ staan nú op Netflix en da’s genieten als vanouds

Het is één van de slechtste Nederlandse series ooit waar we zonder twijfel het meest van hebben genoten in onze (ahum) jonge jaren: ‘Costa’. De tienerklassieker waarmee we de 00’s inluidden is puur jeugdsentiment en was voor veel nú grote namen uit de showbizz het begin van hun carrière. Leuk om nog eens terug te zien? Nou, ga er dan maar goed voor zitten: de volledige serie staat vanaf nu op Netflix! Dus, Costa del binge it is!

‘Costa’ de serie

In deze kneuterige komische dramaserie volgen we een aantal Nederlandse proppers op feestvakantie-bestemming Salou. Kijkers kunnen rekenen op veel zon, zee en strand, stapavonturen, seks, een overdosis aan liefdesperikelen en niet al te best acteerwerk. Maar dat maakt bij Costa geen zak uit; de makkelijke wegkijker is prima vermaak tussen de heftige true crime-docuseries, spannende nieuwe horrorfilms en zware dramaseries door.

Van Michiel en Katja tot Bridget

Costa is het vervolg op de gelijknamige bioscoophit van romcom-regisseur Johan Nijenhuis uit 2001. Een groot deel van de cast keerde terug in de televisieserie, onder wie Katja Schuurman, de inmiddels wereldberoemde Michiel Huisman, John Wijdenbosch, Georgina Verbaan, Bas Muijs en Daan Schuurmans. Ook bekende gezichten als Froukje de Both, Sylvie Meis, Yolanthe Cabau en ja ja, zelfs Bridget Maasland komen voorbij. Verder zijn Undercover-acteurs Anna Drijver en Elise Schaap in hun piepjonge jaren te spotten. En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan, want echt, de lijst met bekende namen lijkt ein-de-loos. Leuker wordt het niet.

Lees ook
Elise Schaap mocht het eigenlijk niet zeggen maar deed het toch: Netflix-serie ‘Undercover’ krijgt derde seizoen

Bingen maar!

 

Lijkt het je heerlijk de serie weer eens te kunnen zien? Vanaf 1 maart beleef je de avonturen van Janet, Rens en Björn opnieuw bij Netflix! Even een kleine terugblik voor de oude fans en een preview voor alle nieuwe kijkers; dít was Costa!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee