Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > COOL: Londen krijgt een eigen gin-hotel

COOL: Londen krijgt een eigen gin-hotel

COOL: Londen krijgt een eigen gin-hotel

Gin lovers boeken maar vast een ticketje naar Londen want 16 december opent daar namelijk vlak aan de immens populaire Portobello Road The Distillery, hét hotel van onze dromen.

The Distillery Hotel, a.k.a hét gin-walhalla van deze wereld, huist vier verdiepingen in Notting Hill, het mooiste stukje van Londen als je het ons vraagt. Op elke verdieping wordt je op een andere manier ondergedompeld in de magische wereld van de gin.

Gin, gin, gin

Helemaal beneden in de kelder heb je ‘The Ginstitute‘, het tweede kleinste museum van Londen waar je alles leert over the making of gin en ook zelf aan de slag kan. Een beetje naar boven, op het gelijkvloers vind je de ‘Resting Room‘, waar je gezellig kan sippen van de beste internationale gins. Ga je een verdieping hoger kom je in het restaurant, ‘GinTonica‘, waar je je klassieke G&T combineert met de beste tapas en pinxtos. Helemaal rond gegeten en gedronken? Rol dan verder naar de bovenste verdieping en plof neer in één van de drie fantastisch mooie hotelkamers, inclusief minibar (uiteraard gevuld met gin, gin en nog meer gin). Wij beginnen alvast enthousiast te boeken!

 

Lees ook: