Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > COOL, Facebook Live krijgt Snapchat filters!

COOL, Facebook Live krijgt Snapchat filters!

COOL, Facebook Live krijgt Snapchat filters!

Iedereen die de filters van snapchat ontgaan is, heeft vast onder een steen gelegen. De likkende hondjes, bloemenkronen en tijgermaskers zijn werkelijk E V E R Y W H E R E. Deze funny update van Snapchat is een schot in de roos en uiteraard kan Facebook dan niet achterblijven. 

Facebook vs. Snapchat: episode 234667 

Natuurlijk komen er geen échte Snapchat filters op Facebook. The war is still on. Facebook en Snapchat blijven elkaar beconcurreren en elkaar op de hielen zitten. Door de start van Facebook Live zijn ze begonnen aan een heel nieuw level van live streaming. Iets wat Snapchat natuurlijk op een super funny manier deed, kan binnenkort ook met Facebook Live!

MSQRD to the rescue 

In maart 2016 kocht Facebook de app MSQRD. Via deze app kan je nu intunen op Facebook Live mét een cool masker. Je kan op voorhand even je masker passen en dan de meest hilarische filmpjes maken voor je volgers. COOL! Ben je toch niet zo tevreden van je masker tijdens je filmpje? Dan wissel je gewoon, duh!

Nog meer updates

Facebook Live plant nog meer updates. Zo zal het binnenkort mogelijk zijn om een Facebook Live sessie in te plannen. Super handig, zo kan je alvast aansluiten voor een live sessie van je favoriete celeb. LEEUUUK! Ook easy voor de makers natuurlijk, zo kunnen ze gemakkelijker een groot en breed publiek bereiken.

Better together 

Ook kan je binnenkort met meerdere personen live gaan wanneer je niet in dezelfde ruimte bent. Dit gaan ze eerst toepassen op speciale Facebook pagina’s. Wij kunnen alvast niet wachten op de interviews en debatten tussen toffe persoonlijkheden die hierdoor kunnen plaatsvinden.

Lees ook: