Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Column Leonieke: Zomerse sores

Column Leonieke: Zomerse sores

Column Leonieke: Zomerse sores

Elke week praat Flair-hoofdredacteur Leonieke Borghuis (35) je bij over haar dagelijkse beslommeringen en pleziertjes. Ze is getrouwd met Robert en moeder van Willem (4) en Boris (2).

Lees ook: Column Leonieke: Op de camping

Zomer, love it! Ik vind het heerlijk om tijdens deze – soms wel, soms niet – zonnige maanden van mijn huis een soort vakantiewoning te maken. En dus liggen de loungebanken in de tuin vol met vrolijke kussens, is de barbecue ready to go en heb ik overal van die hippe, gezellige lampionnen opgehangen.

Ja, ja, alles voor een perfecte zomer, alleen wil het in Nederland nog weleens regenen. En dus moet ik bekennen dat mijn perfect gestylde tuin geregeld in het water valt. Letterlijk. Inmiddels sta ik op scherp: elke keer als er een grijze wolk aankomt, dan ga ik als een dolle door mijn tuin, gooi ik alle accessoires onder de overkapping, en als het weer droog is, dan leg ik ook weer hup-hup alles op zijn plek.

Nederlandse zomers, we zijn eraan gewend. En ik weet het: er zijn veel ergere dingen dan die regenbuien tijdens de zomer in ons fijne kikkerlandje. Dat bewijzen de rampvakanties van Roos, Lindsay, Stefanie en Chantal (vanaf pagina 57). Hun verhalen zijn echt verschrikkelijk. Zo werd een mede-snorkelaar van Chantal verslonden door een krokodil en kreeg Lindsay een zwaar scooterongeluk in het buitenland. Stuk voor stuk zijn ze blij dat ze hun horrorverhaal nog kunnen navertellen. Dat zijn pas zomers from hell!

Kom ik aan, met mijn natte lampionnen. Daarom omarm ik mijn zomerse sores in de tuin. Want één ding weet ik zeker: al regent het nog zo hard, het wordt altijd weer droog.

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!