Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Column Leonieke: Supervrouw

Column Leonieke: Supervrouw

Column Leonieke: Supervrouw

Elke week praat Flair-hoofdredacteur Leonieke Borghuis (35) je bij over haar dagelijkse beslommeringen en pleziertjes. Ze is getrouwd met Robert en moeder van Willem (4) en Boris (2).

Lees ook: Column Leonieke: ‘Hoe gek de kinderen ook op mij zijn, papa is hun held’

Ik ben ontzettend trots dat we deze week een interview met Quinty Trustfull hebben, ik vind haar zo leuk! Wij van Flair wilden de Koffietijd-presentatrice al heel lang spreken, maar door haar overvolle agenda kwam het er telkens niet van. Waarom ik haar zo leuk vind? Allereerst lijkt ze wel eeuwig 35 te blijven (zonder botox!). Maar, veel belangrijker natuurlijk, ze is zo ‘normaal’ en dat maakt haar voor mij juist zo bijzonder.

Quinty staat natuurlijk in de spotlights, ze presenteert niet alleen Koffietijd, maar ook RTL Live. Ze heeft ook nog een man die veel mensen kennen: oud-voetballer annex voetbaltrainer Orlando Trustfull. We denken vaak dat bekende mensen een droomleven hebben. Maar zij zegt gewoon eerlijk dat het huwelijk niet altijd over rozen gaat, dat ze zich weleens zorgen maakt over haar kinderen en dat ze eigenlijk heel gelukkig wordt van even alleen zijn.

Daarbij is ze ook nog een echt familiemens, ze woont zelfs naast haar vader in Amsterdam, en ze praat open en eerlijk over haar burn-out, want zelfs zij kan niet altijd alles tegelijk aan in het leven. Kortom, ze is zo écht, precies waar Flair voor staat. En dat het geen pose is, maar dat Quinty echt zo is, bleek nog maar eens toen ik het met Fleur, zij is
de journalist die voor Flair alle bekende Nederlanders interviewt, over haar had.

‘Ze was zo relaxed en aardig,’ zei Fleur, met een hemelse blik. Ook dat nog, ze lijkt
wel een supervrouw. Maar wel een echte, authentieke, normale supervrouw. En dan mag het.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10