Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Column Leonieke: Flair-reisje

Column Leonieke: Flair-reisje

Column Leonieke: Flair-reisje

Elke week praat Flair-hoofdredacteur Leonieke Borghuis (35) je bij over haar dagelijkse beslommeringen en pleziertjes. Ze is getrouwd met Robert en moeder van Willem (4) en Boris (2).

Lees ook: Column Leonieke: In balans

Op citytrip met mijn vriendinnen, dat vind ik toch wel een van de leukste dingen om te doen. Een keer per jaar ga ik met mijn vriendinnen een paar dagen naar Milaan. We zijn daar ooit terechtgekomen omdat iemand uit onze groep was gevallen voor een knappe Italiaan. De relatie is inmiddels over, maar het tripje blijft. Ik kan bijna niet wachten om met hen drie volle dagen (heel veel) te kletsen en (nog meer) te lachen. Van het begin tot het eind is het leuk en we hebben nog nooit een issue gehad.

Vriendinnen zijn heilig, en bij Flair helemaal. We weten door alle prachtige interviews en bijzondere ontmoetingen met jullie, lezeressen, hoe belangrijk het is om vrouwen aan je zijde te hebben in het leven. Die lieve vriendinnen mogen best eens in het zonnetje worden gezet en daarom organiseren we samen met Time to Momo een grote citytrip voor jou en je beste vriendin.

Hoe leuk! Wij van Flair gaan ook mee om een paar dagen samen met jullie feest te vieren. Het enige wat je hoeft te doen is raden waar we naartoe gaan, een foto posten op social media en de vriendin de je wilt meenemen te taggen. Oh ja, vergeet ons ook niet te taggen. Kijk dus snel hier hoe je kans maakt op deze geweldige trip. Wie weet zien we elkaar snel ergens in Europa.

Wil je niets meer missen van Flair deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10 x Flair voor 10 euro!