Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > COLUMN Leonieke: Fashion

COLUMN Leonieke: Fashion

COLUMN Leonieke: Fashion

Elke week praat Flair-hoofdredacteur Leonieke Borghuis (35) je bij over haar dagelijkse beslommeringen en pleziertjes. Ze is getrouwd met Robert en moeder van Willem (4) en Boris (2).

‘Mijn dagdroom: zonder vlekken aankomen op mijn werk. Het gebeurt zelden, want er is ‘s ochtends altijd wel een kind dat zijn snot afveegt aan mijn colbert en smeerkaashandjes weten ook altijd hun weg naar mijn outfit te vinden (en soms zelfs naar mijn haar).

Mijn verschijning paste eerder bij het woord ploetermoeder

Voordat ze er waren, had ik me voorgenomen om er als moeder altijd fashionable uit te zien, maar dat bleek uiteindelijk te ingewikkeld. Door de slapeloze nachten en door alle nieuwe dingen die ik moest doen als moeder (flesjes maken en zo, maar ik was er heel druk mee) had ik nooit de puf om me fatsoenlijk aan te kleden. Ik was niet die stralende kersverse moeder die helemaal hip achter die ook hippe kinder-wagen paradeerde. Mijn verschijning paste eerder bij het woord ploetermoeder; in joggingpak met dikke wallen ploeterend achter die wagen. Gelukkig was ik overigens wel! Ik had alleen maar oog voor Willem en dus niet meer voor mezelf. Ik vond het ook zonde om leuke en goede kleren aan te doen, want het werd toch altijd wel weer onder gespuugd.

Maar toch, 24/7 leven in een joggingpak is het ook niet. Ik ben uiteindelijk net iets meer mezelf als ik wat leuks aantrek (man vond dat trouwens ook), en dus ging de knop uiteindelijk om en ben ik weer mijn best gaan doen op modegebied. Daarom ben ik ook helemaal blij met de modereportage op pagina 32 voor moeder & kind. Met een beetje inspiratie word ik vast alsnog die fashionable moeder, met snottebellen, dat dan weer wel.

Lees ook:

COLUMN Leonieke: Uit elkaar

COLUMN Leonieke: Sleur

COLUMN Leonieke: Opgeruimd hoofd