Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Column Leonieke: Bikini Challenge

Column Leonieke: Bikini Challenge

Column Leonieke: Bikini Challenge

Elke week praat Flair-hoofdredacteur Leonieke Borghuis (35) je bij over haar dagelijkse beslommeringen en pleziertjes. Ze is getrouwd met Robert en moeder van Willem (4) en Boris (2).

Lees ook: Column Leonieke: Vakantie

Elk jaar neem ik me voor om goed voorbereid het bikiniseizoen in te gaan. Als in: niet op het laatste moment nog vijf kilo eraf willen krijgen. Maar helaas, het is me nog nooit gelukt. We leven qua weer ook in zo’n raar land. Het ene moment loop je in een winterjas, het andere staat er dertig graden op de meter en kun je ineens in je zomerpakje naar buiten.

Die omslag overvalt me altijd, waardoor ik de eerste mooie weken met spierwitte benen en wintervet rondloop in een oude bikini. Daar krijg ik geen zelfvertrouwen van. Maar goed, nu dachten we op de redactie (het blijkt een algemeen probleem) dat we beter een actieplan konden maken dan elk jaar opnieuw worstelen met die extra kilo’s.

Dus na wat research en de hulp van personal coach Radmilo hebben we de Bikini Challenge ontwikkeld, om het in vier weken lichamelijk gezien weer op de rit te krijgen. Geen uithongerplan, dat werkt niet, maar vier weken ‘normaal’ eten en meer bewegen. Simpeler wordt het niet. Ik ga zelf mijn hardloopschema intensiveren, geen kant-en-klare
producten meer eten (die zetten enorm aan!) en de frisdrank inruilen voor water.

Ik hoop dat jullie allemaal meedoen, want de vorige Challenge bewees wel dat samen alles makkelijker gaat dan alleen. Blader dus snel naar pagina 63, volg ons op Facebook én meld je aan bij de Facebook-groep Afslanken met Flair, voor de beste tips & tricks, de handigste gadgets die je kunnen helpen en dat ene duwtje in de juiste richting. Heel veel succes!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10