Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > COLUMN: Budgetmaand

COLUMN: Budgetmaand

COLUMN: Budgetmaand

Elke week laat FLAIR-hoofdredactrice Leonieke Borghuis (35) haar licht schijnen over de dagelijkse beslommeringen en pleziertjes die ons allemaal bezighouden. Ze is getrouwd met Robert en moeder van Willem (3) en Boris (1).

Tijd om financieel pas op de plaats te maken. Bah. Ik heb er nooit zin in, maar na die toch iets te duur uitgevallen vakantie en een zomer vol flessen rosé en spontane saté op het terras, is het toch wel prettig om even de balans op te maken. Dan kunnen we qua geldzaken weer gezond het najaar in. (Ik begin steeds meer op mijn moeder te lijken.)

Inmiddels hebben we op de redactie geleerd dat goed met geld omgaan ook heel leuk kan zijn. We moesten even wennen aan het woord ‘hosselen’ (daar kun je dus heel rijk van worden, zie pag. 58), maar we zijn allemaal om. Of zoals eindredacteur Chantal zei: ‘Het is mijn nieuwe hobby om mijn ongedragen kleding te verkopen op Marktplaats.’

En collega Claudia blijkt al langer verslaafd te zijn aan besparen op dingen als boodschappen en beauty-producten. Conclusie: goed met je geld omgaan is eigenlijk heel hip. En daarom hebben we de maand september uitgeroepen tot Flair Budget Maand.

De komende vier weken vind je in Flair allerhande tips en verhalen die je inspireren om slim met je financiën om te gaan. Ook op Flaironline.nl helpen we je op weg, want daar vind je de komende weken allerlei handige links waarmee je kunt ‘vergelijken & besparen’ op je vaste lasten zoals verzekeringen en telefoonabonnementen. Zo simpel en zo de (financiële) moeite waard.

En als het kasboekje weer op orde is, kun je weer lekker investeren in die noodzakelijke najaarsgarderobe, want geld moet wel blijven rollen toch?’