Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Cocktail op een stokje: zo maak je Licor 43-ijs

Cocktail op een stokje: zo maak je Licor 43-ijs

Thuis & wonen
Cocktail op een stokje: zo maak je Licor 43-ijs

Even geleden deelden we al het heuglijke nieuws dat er overheerlijke Prosecco ijsjes bestaan. Nu hebben we in dezelfde categorie nóg zo’n yummy variant gevonden: ijs met Licor 43. Perfect voor tropische dagen zoals vandaag.

Dit heb je nodig voor 6 ijsjes

  • 240 ml passiefruitsap
  • 250 ml water
  • 125 gram suiker
  • 60 ml Licor 43
  • 1 sinaasappel
  • optioneel: 6-8 verse passievruchten en muntblaadjes

Bereiding

Doe het water in een steelpan en breng het aan de kook. Voeg de suiker toe en wacht totdat deze is opgelost. Haal de pan van het vuur en laat de siroop afkoelen. Voeg het passiefruitsap en eventueel de versie passievruchten (met pitjes) toe. Voeg de Licor 43 toe en roer goed. Steek de stokjes in de ijsvormpjes en giet de vloeistof erbij. Stop ook dunne schijfjes sinaasappel in de vormpjes en voeg munt toe naar wens. Zet de vormpjes in de vriezer en laat ze minimaal 6 uur staan.

Je ijsje zou er dan als volgt uit moeten zien:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee