Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Churroslolly’s bestaan en zijn de beste uitvinding ooit

Churroslolly’s bestaan en zijn de beste uitvinding ooit

Thuis & wonen
Churroslolly’s bestaan en zijn de beste uitvinding ooit

Een bezoekje aan de kermis is wat ons betreft niet compleet zonder hemels lekkere, zalig zoete churros. Maar het kan altijd gekker én beter: churroslolly’s. Die wíl je proeven!

Lees ook: Verrassend: de regenboogkleurige unicorn-latte waar heel New York aan verslaafd is

IJscobar Nitrolade
Churros zijn afkomstig uit Spanje en eet je normaal gesproken uit een puntzak. Maar deze zomer knabbel je ze, versierd met allerlei toppings, van een stokje af. Het idee komt van de briljante oprichters van de Amerikaanse ijscobar Nitrolado uit Garden Grove, Californië.

Toppings
Wat je kunt verwachten? Deze snack biedt het beste van twee werelden. De churroslolly bestaat uit een churro op een stokje, versierd met al het lekkers dat je maar kunt bedenken. Besjes, chocolade, discodip, een chocoladereep, fruit of nootjes, het kan allemaal.

Instagram-proof
Nu klinkt dit allemaal heel erg lekker, maar deze Spaanse snack in een Amerikaans jasje ziet er ook nog eens heel mooi uit. Denk eens aan de likes die je ermee zult scoren op Instagram! Momenteel kun je churrololly‘s helaas alleen nog maar bestellen in Amerika, maar we hopen van harte dat ze binnenkort ook in Nederland te koop zijn.

Bron: Glamour, Instagram.

Shoppen is altijd een goed idee