Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Chocoholics opgelet: in Groningen opent een chocoladebar

Chocoholics opgelet: in Groningen opent een chocoladebar

Chocoholics opgelet: in Groningen opent een chocoladebar

Of het nu die tijd van de maand is, of gewoon omdat het kan: een stukje chocolade gaat er altijd wel in. Mocht je nu ook een groot fan zijn van alles waar deze heerlijke lekkernij in verwerkt is, dan moet je echt even afreizen naar het Hoge Noorden. In Groningen opent namelijk een chocoladebar.

Lees ook: Bewezen: rode wijn en donkere chocolade helpen tegen rimpels

Je moet wel nog heel even wachten, want pas begin maart zal Quetzal de deuren openen. Maar dan kun je ook je geluk niet op: van bonbons tot brownies en van chocolademilkshakes tot allerlei soorten chocolademelk. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het. De zaak opent in de Oude Boteringestraat in Groningen. Een goede reden voor een dagje winkelen en vooral lekker proeven in deze stad lijkt ons.

Meerdere vestigingen
Maar het is niet de eerste vestiging van dit geweldige concept. Ook in Almere, Arnhem, Delft, Nijmegen en Helmond is al een dergelijke chocoladehemel te vinden. Mocht je dus niet helemaal naar Groningen willen afreizen, kun je hier ook terecht voor jouw dagelijkse dosis chocolade. En als je jarig bent, krijg je nog een extra traktatie. Hoera!

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Bron: Beautify | Beeld: iStock