Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dat wordt extra veel wijnen: ‘Chateau Meiland’ bijna terug op tv met meerdere (!) afleveringen per week

Dat wordt extra veel wijnen: ‘Chateau Meiland’ bijna terug op tv met meerdere (!) afleveringen per week

Dat wordt extra veel wijnen: ‘Chateau Meiland’ bijna terug op tv met meerdere (!) afleveringen per week

Mis jij de hysterische Martien en zijn gezin ook zo vreselijk op de maandagavond? Spring dan maar alvast een gat in de lucht, want het hoeft niet lang meer te duren. Over een maand kun je namelijk gewoon weer je week beginnen met een heerlijke dosis ‘Chateau Meiland’. En het beste nieuws van alles is dat je dan na afloop niét een week hoeft te wachten op een vervolg, want het komende seizoen verschijnen er maar liefst twee nieuwe afleveringen per week op de buis. Wij zeggen twee keer: wat goéééd!

Seizoen 4 ‘Chateau Meiland’

Fans van Chateau Meiland hoeven nog maar een maand geduld te hebben tot hun favoriete programma terugkeert op tv. Vanaf maandag 31 augustus zijn Martien en zijn gezin weer te zien op SBS. Op de vertrouwde maandagavond maar óók op donderdag rond de klok van 20.30 uur.

Hengelo

Nadat de eerste drie seizoenen in het teken stonden van het opknappen en runnen van een bed and breakfast in het chateau in Frankrijk, keert de familie in het vierde seizoen terug naar Nederland. Het kasteel in Frankrijk moet helemaal worden opgeknapt voor de verkoop en de familie verhuist naar Hengelo, waar ook weer geklust moet worden.

Te koop aangeboden

De familie Meiland liet eind vorig jaar al weten het chateau in de nabije toekomst van de hand te doen. Ze waren van plan 2020 nog vol te maken, omdat het chateau was volgeboekt, maar dit wordt door de coronacrisis onmogelijk gemaakt. In februari werd bekend dat de familie naar het Gelderse Hengelo verhuist. In juni werd Chateau Marillaux te koop aangeboden.

Lees ook
Achter gesloten (kasteel)deuren: pikant detail over verleden Maxime Meiland uitgelekt

Succes ‘Chateau Meiland’

Het derde seizoen van Chateau Meiland kwam in juni tot een einde. De laatste aflevering werd door 1,3 miljoen mensen bekeken. De best bekeken aflevering van de serie tot nog toe wist 1,49 miljoen kijkers te trekken. De succesvolle realityserie rondom Martien Meiland, zijn vrouw Erica Renkema en hun dochters Maxime en Montana wist in 2019 de Gouden Televizier-Ring te winnen. Chateau Meiland is vanaf 31 augustus wekelijks op maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag geen klus dag maar lekker bij het zwembad met @maximemeiland

Een bericht gedeeld door Chateau Marillaux (@chateaumeiland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Samedi eindelijk niet verven maar lunche in Brive met de crew

Een bericht gedeeld door Martien Meiland (@martienmeiland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zojuist de Zapp Award gewonnen voor beste familie programma 2020. Aan iedereen die op ons gestemd heeft onwijs bedankt! ❤️

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Bron: NU.nl, ANP | Beeld: Giphy, Instagram