Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Chateau Meiland’ genieten van seizoensopener en lachen zich rot om ‘wenkbrauwenavond’

Kijkers ‘Chateau Meiland’ genieten van seizoensopener en lachen zich rot om ‘wenkbrauwenavond’

Thuis & wonen
Kijkers ‘Chateau Meiland’ genieten van seizoensopener en lachen zich rot om ‘wenkbrauwenavond’

Televisiekijkend Nederland kan weer genieten van een hoop nieuw kijkvoer. Zo zaten er maar liefst 970.000 fans van ‘Chateau Meiland’ klaar voor de eerste aflevering van het nieuwe seizoen en het moge duidelijk zijn dat het wachten rijkelijk beloond werd. Het was weer lachen, gieren, brullen en vooral de ‘wenkbrauwenavond’ bleek een hit.

De Meilandjes hebben het ontzettend druk met hun Chateau Marillaux, maar tussendoor vergeten de realitysterren zeker geen tijd voor zichzelf te nemen. Martien vertelt in de seizoensopener dat-ie twee keer per jaar een ‘wenkbrauwenavond’ doet met de familie. “Je knapt er enorm van op”, klinkt het. Ze epileren dan niet alleen elkaars wenkbrauwen, maar verven ze ook. De boel moet alleen wel even intrekken, wat ertoe leidt dat Martien sans gêne rondloopt door het chateau.

De tekst gaat verder onder de video.

Woord van het jaar

Dat de flamboyante Martien met zwarte wenkbrauwverf door het chateau wandelt, zorgt voor grote hilariteit bij zijn gasten. En ook op Twitter gaat het los. “Wat een giller!”, luidt een van de vele reacties. “Wenkbrauwenavond! Hilarisch.”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Seizoen 2

In de nieuwe afleveringen zal onder meer te zien zijn hoe de familie Meiland verder gaat met de verbouwingen van het huis en de tuin, maar óók al de eerste gasten ontvangt. Daarnaast steken ze de handen uit de mouwen om de eerste bruiloft op bij Chateau Marillaux te organiseren.

Lees ook
8 levenslessen van Martien Meiland die je leven een stuk leuker maken

Ik vertrek

In eerste instantie werden Martien en zijn vrouw Erica bekend door het programma Ik vertrek, waarin het stel een kasteel omtoverde tot een succesvol hotel. Dit hielden de twee niet al te lang vol; wegens heimwee keerden ze na twee jaar weer terug naar Nederland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee