Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Mafs’ een mislukt avontuur voor Chantal? Nee hoor, er zat tóch een goede match tussen

‘Mafs’ een mislukt avontuur voor Chantal? Nee hoor, er zat tóch een goede match tussen

Thuis & wonen
‘Mafs’ een mislukt avontuur voor Chantal? Nee hoor, er zat tóch een goede match tussen

Hoewel Chantal in ‘Married at First Sight’ niet de ware liefde heeft weten te vinden, blijkt het liefdesavontuur toch niet volledig vruchteloos te zijn geweest voor de Haagse blondine. Op Facebook laat ze weten dat het programma voor haar tóch nog een succesvolle match wist te vinden.

Echte vriendschap

En wel een match tussen haar en de andere kandidaten met wie ze een bijzondere band heeft opgebouwd. “Married heeft één match ongelooflijk goed gedaan. Wij onderling! Echt vriendschap ontstaan”, schrijft ze op haar afgeschermde Facebook bij een reeks gezellige foto’s met andere bekende gezichten uit het afgelopen seizoen. Samen met onder andere Sanne, Antoine, Kimberly en de andere Chantal is er gezellige een avond uitgegaan. Ook het enige overgebleven koppel uit het programma, José en Ferry, waren van de partij. Bekijk de foto’s hier.

Beelden uit z’n verband getrokken

Chantal gaf eerder al aan dat Henk en zij wel degelijk een leuke tijd hebben gehad, maar dat dat er allemaal is uitgeknipt in de montage. “Zonde dat veel uitspraken zijn uitgezonden zonder het hele verhaal. En daardoor veel uit z’n verband is getrokken en realiteit is ver te zoeken, maar hé, dat is tv. Mensen kennen mij niet, mijn humor niet en mijn toon en houding niet. Dat maakt dat heel social media oordeelt. Dat heeft vaak pijn gedaan en erboven staan, is makkelijk gezegd. Nee, je weet niet van te voren waar je aan mee doet en wat je te wachten staat.”

Lees ook
‘Second Chance’ is vanaf nú te zien: de ultieme mix van ‘MAFS’ en ‘Boer zoekt Vrouw’

Nieuwe liefde voor Henk

Henk heeft inmiddels – net als Robin (het is níet zijn ex) – een nieuwe liefde. Hoe zijn vriendin heet, onthult hij niet, maar een liefdevol plaatje delen doet-ie wel. Henk laat weten dat hij smoorverliefd is op de blonde krullenbol. “Supertrots mag ik jullie eindelijk voorstellen aan de vrouw die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag weer laat dwarrelen”, schrijft de verliefde volkszanger. Ook zegt hij “nooit niet verliefd” te zijn op haar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee