Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Caravanverkoper Jos wint megabedrag in ‘Miljoenenjacht’

Caravanverkoper Jos wint megabedrag in ‘Miljoenenjacht’

Thuis & wonen
Caravanverkoper Jos wint megabedrag in ‘Miljoenenjacht’

In weer een nieuwe aflevering van Linda de Mol’s Miljoenenjacht (RTL4) is gisteravond een ouderwets megabedrag gewonnen. Caravanverkoper Jos ging naar huis met bak geld waar je oren van gaan klapperen: bijna één miljoen euro.

Man met een missie
Hoewel alle honderden mensen in het publiek een kans maken op een finaleplek, leek Jos van tevoren al vastberaden om de strijd met de koffers aan te gaan. Hij had zich uiterst goed voorbereid en wist al voor welke koffer hij zou gaan – nummer 14 – en in welke volgorde hij de overige koffers zou openmaken; dat stond keurig op een geschreven briefje dat hij uit zijn zak haalde toen het grote moment daar was.

Fingerspitzengefühl
Maar ja, stop dan maar eens op tijd… Wanneer de bank met immens hoge bedragen gaat smijten, maar er ook nog een paar prachtkoffers in het spel zijn, is de verleiding groot om nog een gokje te wagen – zo is menig kandidaat de mist in gegaan. Bij een bod van 925.000 euro was Jos verstandig genoeg om toch een deal te sluiten, vlak voordat de koffers met de twee en vijf miljoen opengingen. In koffer 14 bleek slechts tien euro te zitten.

Emo-momentje
Als Jos na afloop vanuit de studio zijn vrouw belt om het heugelijke nieuws te vertellen, dringt het tot hem door wat er net gebeurd is en pinkt hij een traantje weg. Bekijk het aandoenlijke fragment hieronder:Bekijk hier de hele uitzending van Miljoenenjacht terug.

Bron: Miljoenenjacht, RTLXL. Beeld: still uit video.

Shoppen is altijd een goed idee