Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De meest praktische cadeautips voor lastige vriendinnen die alles al hebben

De meest praktische cadeautips voor lastige vriendinnen die alles al hebben

De meest praktische cadeautips voor lastige vriendinnen die alles al hebben

Het wordt ieder jaar weer lastiger. ‘Wat moet ik nu aan die ene vriendin geven? Ze heeft alles al.’ We horen je denken. Ga voor doe-dingen, want uit onderzoek blijkt dat die veel meer waard zijn dan spullen.

Herinneringen blijven

Het is niet alleen beter voor je portemonnee, maar ook origineel om als cadeau te schenken. Je kunt beter geld uitgeven aan herinneringen dan aan spullen, want herinneringen blijven voor altijd. Volgens onderzoek heeft een doe-cadeau ook veel meer invloed. Ga bijvoorbeeld naar een pretpark, museum of een concert van haar favoriete band. Het is twee vliegen in een klap – want dat is niet alleen leuk voor je vriendin, maar het is voor jou ook leuk om herrineringen te maken.

Abonnement

Leuk hoor: een abonnement nemen op bijvoorbeeld Netflix, Videoland of Spotify, maar het kost wel geld. Probeer erachter te komen welke streamingdienst ze al heeft en welke films of series haar favoriet is. Zo’n cadeau heb je het hele jaar plezier van.

Maar je kunt tegenwoordig ook een cadeaubox abonnement geven, daarmee krijg je iedere maand (voor een half jaar lang) een cadeaubox. Hier zal ze ook extra lang van genieten. Of een sportabbo samen? Zie je elkaar standaard elke week.

Duwtje in de rug

Wil je vriendin al heel lang een nieuwe hobby uitproberen? Maar heeft ze gewoon een duwtje in haar rug nodig? Wees dan haar nummer een support en geeft een paar dans- ski- zanglessen als cadeau. Ze zal het cadeau niet kunnen afstaan en moet dan wel over de drempel stappen. Zeker als jullie samen gaan.

Lees ook:
Luca Borsato deelt foto’s met zijn vriendin Daisy: ‘Hadden mensen een ander type meisje bij mij verwacht’

Cadeaubonnen

Die zijn altijd goed én ze kunnen zelf bepalen wat ze er van kopen, maar het is ook leuk om een restaurantbon te geven. Hiermee kun je samen uiteten en het is tegelijkertijd een doe-cadeau. Jullie kunnen er samen naar uitkijken, iets wat het cadeau nog leuker maakt. Maar je kunt het ook nóg goedkoper doen. Is je vriendin een kersverse moeder? Bied jezelf aan als een gratis oppas, want daar zal ze vast blij mee zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | beeld: GettyImages