Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Boer zoekt Vrouw’-kijkers vol verbazing over ‘huichelachtige’ Geert Jan: ‘Ouwe snoeperd’

‘Boer zoekt Vrouw’-kijkers vol verbazing over ‘huichelachtige’ Geert Jan: ‘Ouwe snoeperd’

‘Boer zoekt Vrouw’-kijkers vol verbazing over ‘huichelachtige’ Geert Jan: ‘Ouwe snoeperd’

Gisteravond zagen bijna 3,8 miljoen mensen dat het ‘Boer zoekt Vrouw’-avontuur voor boer Geert Jan – in tegenstelling tot twee andere boeren – niks heeft opgeleverd. Dat het niks is geworden tussen hem en Karine zagen de meeste kijkers wel aankomen. Maar de reden wáárom niet…

‘Boer zoekt Vrouw’-Geert Jan

De vonken vlogen er niet bepaald vanaf tijdens de citytrip van Geert Jan en zijn gekozen vrouw, Karine. Terwijl de boer zijn gevoelens uitsprak, gaf zij niet thuis. Geert Jan had gehoopt om de opbloeiende romance uit te diepen, maar Karine wilde het vooral rustig aan doen.

Stukgelopen romance

Dat Geert Jan zonder Karine op de reünie verscheen, kwam voor veel kijkers niet als een verrassing. De boer vertelt aan presentatrice Yvon Jaspers dat het al een week na de citytrip is stukgelopen. Karine zou in plaats van “kleine stapjes” helemaal geen stapjes zetten. En dus was het snel over tussen de twee.

Stiekem belletje

Maar er blijkt meer aan de hand. Geert Jan had, zonder weten van Karine, gebeld met Jacqueline. De boer claimt dat hij enkel wilde weten of zij boos op hem was en of het goed met haar ging. Karine kwam achter het stiekeme belletje en nam het de boer “niet in dank af”. Volgens de deelneemster zouden Geert Jan en Jacqueline allebei hebben gelogen over hun contact. Na enig aandringen van Yvon gaf de boer toe dat het “niet handig” van hem was. Na de reünie heeft hij het inderdaad geprobeerd met Jacqueline, maar ook zij bleken geen match.

Lees ook
Tóch een goede afloop: niet één maar twee ‘Boer zoekt Vrouw’-stellen nog samen

‘Ouwe snoeperd’

Veel fans zagen het “huichelachtige” gedrag van Geert Jan niet aankomen. “Ouwe snoeperd”, luidt het op Twitter. Ook noemen kijkers hem een “player” of “Casanova”. “Geert Jan probeerde echt een harem om te zetten volgens mij. Als Karine geen optie bleek, dan Jacqueline als tweede keuze houden”, merkt een kijker op.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV