Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Wedding bells! Dít ‘Boer zoekt Vrouw’-koppel stapt in het huwelijksbootje

Wedding bells! Dít ‘Boer zoekt Vrouw’-koppel stapt in het huwelijksbootje

Thuis & wonen
Wedding bells! Dít ‘Boer zoekt Vrouw’-koppel stapt in het huwelijksbootje

Waar sommige kandidaten van ‘Boer zoekt Vrouw’ de liefde maar niet gegund lijkt, levert het programma gelukkig ook een hoop succesverhalen op. Zo leerde voormalig deelnemer Michelle van Asseldonk haar huidige vriend Maarten Bos kennen, die vorige week op zijn knieën is gegaan voor de champignonkweekster.

‘Boer zoekt Vrouw’-bruiloft

Het tweetal leerde elkaar kennen tijdens het vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw en is inmiddels zo’n twee jaar samen. Michelle zegt al een tijd geleden tegen haar vriend te hebben gezegd dat ze wel wil trouwen. “Ik vroeg weleens aan Maarten of hij al een ring had gekocht”, vertelt de champignonkweker via de website van de NPO-show. “Hij zei dan grappend dat elke keer als ik er over begon, er een maand bij zou komen voordat hij het echt zou vragen. Dus toen het vorige week tijdens onze vakantie dan echt gebeurde, zag ik het niet aankomen. Ik dacht dat het een geintje was.”

Voorjaar

Maarten en Michelle zijn nu twee jaar samen, en wonen in het Brabantse Boekel. De twee gaan vermoedelijk in het voorjaar trouwen. “Maar niet als het op anderhalve meter moet, dat zie ik niet zo zitten”, aldus de toekomstige bruid. “Dus we wachten nog even met alles echt vast te leggen.”

Lees ook
Liefdesgeluk lijkt ‘BzV’-Annemiek niet gegund: relatie met Charlie alweer voorbij

Voorlopig geen nieuwe ‘BzV’

Wie ieder seizoen weer smult van Boer zoekt Vrouw, moet het voorlopig door de uitbraak van het coronavirus helaas zónder de datingshow doen. “Wij hopen allemaal op een nieuw seizoen. Maar zoals voor iedereen is het ook voor ons afwachten hoe corona zich ontwikkelt”, aldus Yvon Jaspers in een eerder interview. “Het enige doel van Boer zoekt Vrouw is precies wat nu niet toegestaan is. Het verminderen van de 1,5 meter…”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ze zei JA! Boerin Michelle en haar Maarten gaan trouwen. ❤️💍👩‍❤️‍👨 #linkinbio #bzv #boerzoektvrouw #trouwen #boerinmichelle

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Bron: ANP, Superguide.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee