Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ingrid voelt zich verraden door ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert en is wóést: ‘Onterecht afgeschilderd als een lellebel’

Ingrid voelt zich verraden door ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert en is wóést: ‘Onterecht afgeschilderd als een lellebel’

Ingrid voelt zich verraden door ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert en is wóést: ‘Onterecht afgeschilderd als een lellebel’

In ‘Boer zoekt Vrouw’ ging hij van Vera naar Angela, en na het programma kreeg Geert (52) een relatie met ene Wendy. Kort daarna vond hij toch de liefde bij iemand anders, namelijk Ingrid. Angela vertelde na de agrarische datingshow van KRO-NCRV al zich voorgelogen te voelen door de akkerbouwer, maar zij blijkt nu niet de enige te zijn. Oók zijn laatste ex voelt zich behoorlijk verraden.

‘Boer zoekt Vrouw’-Geert en Ingrid

Toen Yvon Jaspers (47) hem na het Boer zoekt Vrouw-avontuur opzocht, bleek dat hij een nieuwe vrouw had ontmoet. Die relatie met Wendy was van korte duur, net als zijn liefdesverdriet. Kort erna werd namelijk alweer bekend dat hij samen was met Ingrid. Geert stelde haar op 21 mei voor aan heel Nederland, door samen met zijn nieuwe vlam voor de camera van Shownieuws te verschijnen. “Ingrid doet haar eigen ding, daar houd ik van”, zei de Brabantse boer in het entertainmentprogramma. Ingrid vulde aan: “We gaan elkaar nu ontdekken, het is nog pril.”

Geluk van korte duur

Slechts een paar dagen later onthulde Ingrid via Instagram dat de liefde alweer bekoeld was. In de nieuwste editie van Story doet ze haar verhaal. “De relatie is voorbij”, begint de blondine. “Dat is heel vervelend. We hadden het heel leuk, dacht ik. Maar na de uitzending van Shownieuws op donderdag, verbrak hij op zondag onze relatie.”

Net een getrouwd stel

De boer was volgens Ingrid heel stellig op dat moment. “Hij wilde rust en zei letterlijk: We lijken net een getrouwd stel. Geert wilde daarna ook geen contact meer met me”, vertelt Ingrid in het tijdschrift. Ze zegt daarbij zich niet alleen verraden te voelen door de akkerbouwer, maar óók geraakt te zijn door alle reacties op social media. “Ik word ten onrechte afgeschilderd als een lellebel. Ik ben niet eens met Geert naar bed geweest. We hebben een keer gezoend, een klein kusje. Meer niet.”

Lees ook
‘Boer zoekt Vrouw’-Geert neemt het op voor Geert (én deelt daarbij flinke sneer uit aan ex Ingrid)

Het korte sprookje van Geert en Ingrid

Zo’n drie weken geleden vertelde boer Geert dat hij na een aantal mislukte relaties opnieuw het liefdesgeluk had gevonden. “Met Wendy is het alweer uit”, aldus de Brabander toen. “Ik ben nu met Ingrid. Zij heeft mij onlangs een keer een berichtje gestuurd dat ze mij heel leuk vond. En zo is het gekomen. Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen. En zo is dat gekomen. Het gaat keigoed. Prima.” Een paar dagen later dook Ingrid, die als teammanager werkt in het UMC Utrecht, op aan de zijde van Geert – op het Instagramaccount van boerin Annemiek. Een week later verscheen het kersverse koppel voor de camera’s van Shownieuws om te vertellen over hun relatie en de eerste ontmoeting. Niet veel later liet Ingrid via Instagram weten dat zij en Geert uit elkaar waren.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram