Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert én nieuwe liefde Ingrid doen boekje open over ontmoeting én relatie

‘Boer zoekt Vrouw’-Geert én nieuwe liefde Ingrid doen boekje open over ontmoeting én relatie

‘Boer zoekt Vrouw’-Geert én nieuwe liefde Ingrid doen boekje open over ontmoeting én relatie

Hoewel het uiteindelijk niks is geworden met Angela in ‘Boer zoekt Vrouw’, vond Geert al gauw het liefdesgeluk bij ene Wendy. Die romance was slechts van korte duur, maar niet veel later schoot Cupido tóch raak. De akkerbouwer is momenteel dolgelukkig met Ingrid, al is hun relatie nog wel heel pril.

‘Boer zoekt Vrouw’-Geert en Ingrid

Geert mag zijn vriendin dan misschien niet ín Boer zoekt Vrouw leren kennen, maar wel dóór het programma. Ingrid vertelt namelijk dat ze besloot haar telefoon te pakken, toen bleek dat het avontuur mislukt was voor de Brabander. “Ik heb hem elf weken gevolgd. Na de laatste aflevering dacht ik: ik stuur hem een appje, dat ik hem leuk vind. Ik ben er blij mee!”, zegt de blondine tegen Shownieuws. Ze noemt haar nieuwe vriend “een heel leuke, gezellige en intelligente man”. “Nu is het elkaar ontdekken: het is allemaal nog heel pril.”

Eigen ding

Op zijn beurt heeft Geert ook een paar lovende woorden over voor zijn nieuwe vlam. “Ingrid is zoals ze is. Ze is verstandig, ze heeft haar eigen ding: niet dat ze de hele dag achter me aan loopt om me te claimen, daar heb ik geen tijd voor en zo ben ik zelf ook niet”, aldus de akkerbouwer in hetzelfde interview. “Ik moet ook mijn eigen ding kunnen doen en dat vindt ze prima.”

Nieuwe liefde boer Geert

In een gesprek met KRO-NCRV vertelde boer Geert vorige week dat hij opnieuw het liefdesgeluk had gevonden. “Met Wendy is het alweer uit”, aldus de Brabander. “Ik ben nu met Ingrid. Zij heeft mij onlangs een keer een berichtje gestuurd dat ze mij heel leuk vond. En zo is het gekomen. Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen. En zo is dat gekomen. Het gaat keigoed. Prima.” Een paar dagen later dook Ingrid, die als teammanager werkt in het UMC Utrecht, op aan de zijde van Geert – op het Instagramaccount van boerin Annemiek.

Lees ook
Zó ziet Ingrid er dus uit: deze vrouw heeft het hart veroverd van ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

Familiedrama boer Geert

Hoewel het boer Geert momenteel voor de wind gaat, ging hij een jaar geleden door een extreem zware periode. Zijn verjaardag werd toen namelijk gekenmerkt door een hartverscheurend familiedrama.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Tour de Boer bij boer Geert-Jan ??? @boergeertjan @mooren.geert #paarden #boergeertjan #gezelligheid #tourdeboer

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram