Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Annemiek stuurde beide mannen naar huis in ‘Boer zoekt Vrouw’, maar geeft ze Erik tóch een kans?

Annemiek stuurde beide mannen naar huis in ‘Boer zoekt Vrouw’, maar geeft ze Erik tóch een kans?

Annemiek stuurde beide mannen naar huis in ‘Boer zoekt Vrouw’, maar geeft ze Erik tóch een kans?

Heel ‘Boer zoekt Vrouw’-kijkend Nederland was in shock toen Annemiek niet alleen Jelte, maar ook Erik de deur wees. En dat terwijl ze eerder nog aangaf wel degelijk gevoelens te hebben ontwikkeld voor de paardenliefhebber. Toch is er nog hoop…

Annemiek en Erik ‘Boer zoekt Vrouw’

Yvon is namelijk met gierende banden naar de boerderij van Annemiek gereden om een grote catastrofe te voorkomen. De presentatrice wil nog even een hartig woordje spreken met Erik, zo is te zien in de preview. “Je bent hier nu bijna een week en hoe lang hebben jullie precies over de obstakels gepraat?”, horen we haar vragen. Hij antwoordt twijfelend: “Sinds een halfuurtje geleden… Ja, het is niet zoveel.”

Obstakel

“Voor jou genoeg? Om haar nu gewoon te laten? En naar huis te gaan, en haar niet meer te zien?”, blijft Yvon doorvragen. Erik geeft toe dat het een lastige situatie is en als het ‘obstakel’ van de afstand er niet was geweest, hij er zeker nog voor had willen gaan. Jaspers doet nog een laatste poging en geeft aan: “Je moet het zelf weten, hè. Maar nu ben je er nog. Van mij mag je naar huis. Maar naja… Wil je dat?”

Lees ook
Een cadeautje tijdens de lockdown: ‘Boer zoekt Vrouw’ gaat langer door!

Niet naar huis

De aap komt uit de mouw en Erik geeft schoorvoetend toe dat hij nog helemaal niet naar huis wil. Zal de liefde dan tóch nog opbloeien tussen hem en Annemiek of is het over en uit? We zullen het gaan zien zondag.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: KRO NCRV