Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Als een haas ervandoor: eerste vertrokken ‘Boer zoekt Vrouw’-deelnemer is een feit

Als een haas ervandoor: eerste vertrokken ‘Boer zoekt Vrouw’-deelnemer is een feit

Thuis & wonen
Als een haas ervandoor: eerste vertrokken ‘Boer zoekt Vrouw’-deelnemer is een feit

Het was eigenlijk niet de vraag óf, maar wanneer de eerste kandidaat vrijwillig de koffers zou pakken. Bij Annemiek was de sfeer om te snijden, de drugsbekentenis van boer Jan zorgde voor heel wat twijfels, maar het was juist bij de altijd gezellige Geert Jan dat een deelnemer van ‘Boer zoekt Vrouw’ de knoop doorhakte om te vertrekken.

Geert Jan besloot namelijk om álles uit de kast te trekken om het zijn drie vrouwen naar de zin te maken. Vrij letterlijk, want naast de drie bezems die hij voor zijn dames geregeld had (“een nieuw vervoermiddel”), ging hij in een nogal bijzondere outfit Karine, Jacqueline en Betty een goede nacht te wensen. Met veel hilariteit tot gevolg.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Vertrokken deelnemer ‘Boer zoekt Vrouw’

Toch is het juíst bij Geert Jan waar een deelnemer besluit te vertrekken uit Boer zoekt Vrouw. En wel Betty. “Het is zo’n mooi mens, maar ik zie ons niet samen”, verklaart ze. Het afscheid is prachtig, de boer is blij dat-ie niemand teleur hoeft te stellen en Jacqueline en Karine geven elkaar een high five. Eind goed, al goed?

De tekst gaat verder onder de tweets.

Ongemakkelijk

Bij Jan, Bastiaan en Annemiek heerst vooral een – hoe zullen we het eens noemen – ongemakkelijke sfeer. Annemiek is geen ochtendmens en of ze het dan ook waardeert dat een van de mannen haar komt helpen, is nog maar de vraag. Bij Bastiaan gaat het vooral om Bastiaan. Nee, nee, lange afstandsrelaties ziet hij niet zitten. Wat je dan moet doen als je in Zeeland woont? Niet zijn probleem. Vragen stellen? Ook niet echt nodig, aldus Bastiaan. Ondertussen is Vera bij boer Jan opgelucht dat het niet elke dag een groot drugsfeest is op de boerderij.

Lees ook
Angela de Jong sneert naar drugsgebruikende ‘BZV’-boer Jan: ‘Totaal geen schaamte’

Cliffhanger

Gelukkig is daar Geert. Geert stelt vragen, neemt zijn vrouwen een-op-een en vraagt of ze het wel zien zitten met hem. Maar dan de cliffhanger der cliffhangers: boer Jan heeft nóg iets op te biechten. En zijn vrouwen maar denken dat dat snuifje hier en daar de enige bekentenis was. Als dat maar goed gaat…

Heb je de aflevering gemist en wil je ‘m terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee