Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Boer zoekt Vrouw’ teleurgesteld na dagdates: ‘Geen reet aan’

Kijkers ‘Boer zoekt Vrouw’ teleurgesteld na dagdates: ‘Geen reet aan’

Thuis & wonen
Kijkers ‘Boer zoekt Vrouw’ teleurgesteld na dagdates: ‘Geen reet aan’

Zondagavond was het alweer tijd voor de derde aflevering van ‘Boer zoekt Vrouw’, maar kijkers zitten er duidelijk nog niet echt lekker in. De dagdates stonden op de planning en hoewel de productie ging voor nogal bijzondere activiteiten (sorry, maar echt romantisch noemen wij een piñata kapot rammen nu niet), zijn fans toch een beetje teleurgesteld.

Waar sommige boeren het lekker rustig aan mochten doen – zo ging Geert Jan gezellig highteaën en daarna taarten versieren – was het bij anderen een soort verkapte sportdag. Annemiek en haar mannen deden een of ander modderparcours en ook Bastiaan zocht het in de actieve hoek. Zij gingen samen lekker op de fiets, máár er was ook nog tijd om de krullenbol te versieren. Vrij letterlijk, want de dames mochten hem onderkliederen met bodypaint. Oh, en zien we bij Geert Jan nu Caroline Tensen?

Dagdates ‘Boer zoekt Vrouw’

Toch zien de kijkers ook al de liefde opbloeien tijdens de dagdates in Boer zoekt Vrouw. Annemiek lijkt namelijk al te vallen voor Steven en voelt toch wel de mogelijkheid om verliefd te worden. Bij Geert lijkt vooral Vera een streepje voor te hebben op de rest. Maar Geert Jan? Die weet het zo net nog niet. Toch lukt het de boeren uiteindelijk om drie dames te selecteren die mogen komen logeren op de boerderij.

Lees ook
Heerlijk ongemakkelijk: speeddates ‘Boer zoekt Vrouw’ weer om te smullen

Teleurstelling

Hoewel de boeren dus wat liefde betreft de goede kant opgaan, voelen sommige kijkers een lichte teleurstelling. Zij vinden het seizoen namelijk tot nu toe nog een beetje, tja, hoe zullen we het eens zeggen: saai. Daarnaast hebben fans het gevoel dat de productie met nogal een rap tempo door de aflevering ging. Het resultaat? Je krijgt eigenlijk maar weinig te zien van de dates. Zonde, zo is te lezen op Twitter. Ach ja, volgende week op de boerderij zal het vast en zeker weer heerlijke televisie worden.

Heb je de aflevering gemist en wil je ‘m terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee