Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Boer zoekt Vrouw’ teleurgesteld over citytrips én eigenlijk heel het seizoen: ‘Hierna kijk ik nooit meer’

Kijkers ‘Boer zoekt Vrouw’ teleurgesteld over citytrips én eigenlijk heel het seizoen: ‘Hierna kijk ik nooit meer’

Kijkers ‘Boer zoekt Vrouw’ teleurgesteld over citytrips én eigenlijk heel het seizoen: ‘Hierna kijk ik nooit meer’

Zondagavond was het tijd voor de langverwachte citytrips in ‘Boer Zoekt Vrouw’. Tijdens de mini-vakantie leren de kersverse koppeltjes elkaar écht kennen en kijken ze of er ook sprake van liefde is buiten de boerderij. Toch lijkt het voor veel van de koppels dit seizoen anders uit te pakken dan gehoopt.

Citytrips ‘Boer zoekt Vrouw’

Tijdens de citytrips in Boer zoekt Vrouw lijkt ineens bij bijna iedereen de bindingsangst te zijn toegeslagen, tot grote teleurstelling van de kijkers. Hierdoor zijn er weer een hoop ongemakkelijke gesprekken en eh, nogal pijnlijke momenten.

Bastiaan en Milou

Bij Bastiaan en Milou spat de liefde van het televisiescherm af. De twee gaan naar het winterwonderland Lapland, waar ze alleen maar oog voor elkaar hebben en daardoor ‘per ongeluk’ het Noorderlicht missen. Het duo kan niet van elkaar afblijven, maar het blijft Bastiaan dwars zitten dat Milou in Frankfurt woont en werkt. Een toekomst in Zeeland ziet Milou nog niet echt zitten, maar aan het gevoel voor elkaar zal het zeker niet liggen. Bevestigt dit inderdaad wat Bastiaan onlangs leek te verklappen over zijn relatiestatus?

De tekst gaat verder onder de tweet.

GJ en Karine

Kijkers zien de citytrip van boer Geert Jan en Karine met lede ogen aan. Al heel snel wordt duidelijk dat tussen hen geen sprankeltje liefde is te zien. Als de grote vriendelijke reus zijn gevoel uit, krijgt hij een ijskoude reactie terug. “Ik heb de liefde gevonden hoor!”, zegt hij hoopvol. Maar Karine ziet dat niet zo: “We gaan het wel zien”, antwoordt ze. Verdrietig concludeert GJ dat hij “beter zijn bek had kunnen houden”, maar Karine heeft het over een muur die afgebrokkeld moest worden en noemt de citytrip “een ontdekkingsreis”.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Geert en Angela

En nu even over Geert en Angela. De twee gaan vol goede moed naar Spanje, maar Geert vertoont geen enkele vorm van gevoel. De boer vindt de hele reis alles ‘wel prima’, maar aan het einde vindt hij Angela ineens te rustig. “Ik denk dat je mij in mijn doen en laten niet bij kunt houden. Je bent keileuk, maar om nou verkering te nemen…” Gelukkig neemt Angela het goed op en ziet zij ook in dat het niet gaat werken met Geert. “Qua inhoud, wat ik bij een kerel zoek, dat is hij niet. Ik ben wel blij dat ik erachter gekomen ben dat het van binnen nog werkt als ik een leuke man zie.”

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
Hartverscheurend: buurman doet uit de doeken over familiedrama ‘Boer zoekt Vrouw’-Geert

Jan en Nienke

Boer Jan en Nienke doen aan het begin van hun citytrip naar Edinburgh niets anders dan elkaar verliefd aankijken. Toch slaat op de laatste dag bij Nienke de twijfel toe. “Bij mij gaat het niet net zo snel als bij jou… ik heb daar meer tijd voor nodig”, vertelt ze met tranen in haar ogen. Een schok voor Jan, want hij heeft namelijk geen enkele twijfel meer. Volgende week zien we bij de reünie, net als bij alle andere boeren, hoe de liefde tussen de twee heeft uitgepakt.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Teleurstellend seizoen ‘Boer zoekt Vrouw’

Al met al vinden kijkers de huidige reeks van Boer zoekt Vrouw drie keer niks. Het regent op Twitter dan ook negatieve reacties van fans die teleurgesteld zijn in het programma. “Na dit seizoen kijk ik nooit meer”, klinkt het op social media. Toch blijft BZV het populairste programma van de zondag. Net als voorgaande weken was het programma zondag het best bekeken programma van de dag. Ruim 3,5 miljoen mensen zagen op NPO1 hoe de boeren op citytrip gingen met hun potentiële liefdes, meldt Stichting KijkOnderzoek.

Heb je de aflevering gemist en wil je ‘m terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl, Superguide.nl, Twitter | Beeld: still