Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Milou reageert op breuk met Bastiaan na ‘BZV’-kerstspecial én negatieve reacties: ‘Niet mijn keuze’

Milou reageert op breuk met Bastiaan na ‘BZV’-kerstspecial én negatieve reacties: ‘Niet mijn keuze’

Milou reageert op breuk met Bastiaan na ‘BZV’-kerstspecial én negatieve reacties: ‘Niet mijn keuze’

Waar eerder al bekend werd dat de relatie van ‘BZV’-Jan en Nienke het niet overleefd had, blijkt na de kerstspecial van ‘Boer Zoekt Vrouw’ nu ook dat Bastiaan en Milou een punt achter hun relatie hebben gezet. Wanneer de breuk precies heeft plaatsgevonden, lieten de twee in het midden. Maar dat Milou er nog niet helemaal overheen is, moge duidelijk zijn.

Breuk ‘BZV’-Bastiaan en Milou

Op Instagram geeft Milou toe “als een berg van formaatje Mount Everest” op te hebben gekeken tegen de kerstspecial van Boer Zoekt Vrouw. In de uitzending zou namelijk haar breuk met Bastiaan onthuld worden. “Het is fantastisch om je intiemste en kwetsbaarste kant te delen als alles heppie de peppie is en je knetterverliefd bent, maar dit laat je liever niet zien”, aldus de blondine bij een intieme foto van haar en de boer. “De liefde was en is er nog steeds en ohhh, wat had ik hiervoor willen vechten. Die liefde was me alles waard geweest! Het afgelopen jaar was een bijzonder prachtig avontuur samen met jou, met alle ups en downs erbij. Ik had het voor geen goud willen missen!”

Niet mijn keuze

In haar Stories op Instagram licht Milou de reden van de breuk verder toe. “Voor iedereen die zich afvraagt waarom ik zeg dat ik ervoor had willen vechten: ik had er ook voor willen vechten, maar ik kan niemand dwingen om hetzelfde te doen”, schrijft de inmiddels ex-vriendin van de Boer Zoekt Vrouw-kandidaat. “Nee, het was niet mijn keuze en nee, Bastiaan was niet te min voor mij. Ik had mijn leventje zo op willen geven, maar je moet daar wel allebei achterstaan.”

Kritiek

Milou sluit af met de woorden dat ze haar kant van het verhaal wel even duidelijk wil hebben. “Want ik weet dat ik echt ergens voor vecht en echt niet zomaar opgeef”, reageert ze op de negatieve reacties die ze krijgt. “Tja, ik moet die comments ook niet lezen. Mensen kennen mij niet.”

Lees ook
‘BZV’-Jan geeft tekst en uitleg: dit is de échte reden van zijn breuk met Nienke

Toekomstplannen

Bastiaan en Milou leerden elkaar kennen in het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw, waarin de twee echt de liefde gevonden leken te hebben. Het stel liet eerder weten al plannen te hebben om samen te wonen en zelfs kinderen te willen. “k wil wel graag een gezin gaan stichten en dat hoeft ook niet jaren meer te duren”, zei de boer er eerder over in RTL Boulevard. “Dat is wel wat in het toekomstbeeld ligt.” Zijn kersverse geliefde denkt er precies hetzelfde over. “Dat was uiteindelijk wel de insteek.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ???????? (@miloumartina)

Bron: Superguide.nl | Beeld: KRO NCRV, Instagram