Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Liefdesgeluk lijkt ‘BzV’-Annemiek niet gegund: relatie met Charlie alweer voorbij

Liefdesgeluk lijkt ‘BzV’-Annemiek niet gegund: relatie met Charlie alweer voorbij

Thuis & wonen
Liefdesgeluk lijkt ‘BzV’-Annemiek niet gegund: relatie met Charlie alweer voorbij

In ‘Boer zoekt Vrouw’ slaagde Annemiek er niet in om de liefde te vinden, maar even later liet ze weten alsnog haar hart verloren te zijn. Via Instagram leerde ze Charlie kennen, met wie de brunette haar geluk niet op kon. Helaas was dat maar van korte duur: de boerin heeft dit weekend met haar fans gedeeld dat haar prille relatie voorbij is.

Relatie ‘BzV’-Annemiek voorbij

Voor Annemiek blijft de liefde lastig, zo geeft ze toe op Instagram. “Na een aantal mooie maanden hebben Charlie en ik samen besloten om uit elkaar te gaan”, schrijft ze bij haar meest recente post. “Vanuit liefde en wederzijds respect is de conclusie dat we te verschillend zijn om een relatie te laten slagen en gaan wij als vrienden uit elkaar.”

Sterkte

Volgers van de boerin steken haar massaal een hart onder de riem. “Sterkte. Als het niet goed zit met de liefde, kun je beter stoppen ja. Hoe moeilijk voor beiden ook. Nogmaals sterkte”, aldus een fan. Een ander vult aan: “Jammer, het was je zo gegund. Gelukkig wel als vrienden uit elkaar gegaan en dan hopen als je snel de ware vindt.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Relatie van korte duur

Annemiek vertelde eind juni in De Hinniken Podcast dat ze weer gelukkig is in de liefde. De BzV-kandidate onthulde haar nieuwe vriend ontmoet te hebben via Instagram. “Hij reageerde met een lachpoppetje op mijn Stories”, liet ze weten. “Ik volgde hem terug, we zijn in gesprek gekomen en eigenlijk niet meer gestopt met praten.” Een paar dagen later verscheen het kersverse koppel voor de camera’s van Boer zoekt Vrouw en spatte het geluk letterlijk van het scherm. Een paar weken later liet Annemiek weten dat ze Charlie een paar dagen moest missen en nog altijd tot over haar oren verliefd te zijn. De twee genoten nog van een tripje naar het Portugese eiland Madeira, maar nu blijkt de koek toch op te zijn voor de twee.

Lees ook
Sprookje tussen ‘BzV’-Jan en Nienke tóch voorbij: uitspraak over kinderwens legt keiharde waarheid bloot

‘BzV’-Jan en Nienke

Hoewel Annemiek geen relatie overhield aan Boer zoekt Vrouw, vond Jan wél de liefde dankzij het programma. Helaas kent het sprookje tussen de zorgboer en ‘zijn’ Nienke tóch geen gelukkig einde: onlangs werd bekend dat het vuur gedoofd is tussen de twee, óndanks dat hij dat laatst nog ontkende.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💘 Boerin Annemiek heeft sinds kort een relatie met Charlie die ze via social media heeft leren kennen. Yvon praat bij met de lovebirds, bekijk hier het filmpje!

Een bericht gedeeld door Boer zoekt Vrouw (@boerzoektvrouwofficial) op

Bron: Superguide.nl | Beeld: KRO-NCRV, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee