Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bye unicorndrankjes! Voortaan drinken we onze latte met houtskoolpoeder

Bye unicorndrankjes! Voortaan drinken we onze latte met houtskoolpoeder

Bye unicorndrankjes! Voortaan drinken we onze latte met houtskoolpoeder

Unicorn frappuccino, mermaid toast… De afgelopen tijd barst het van de kleurige creaties in foodie-land. De nieuwste Instagramtrend rekent af met alle fleurigheid. Maak kennis met charcoal latte.

Lees ook: Unicorn-bread: het nieuwe bananenbrood

Hij mag er dan minder gezellig uitzien dan zo’n felgekleurd drankje van Starbucks; stylish is de hippe charcoal latte wel. Vooral als je veel waarde hecht aan een zwart-witte Instagramfeed, is dit jouw nieuwe drankje. Maar wat is het?

Charcoal latte heeft z’n grijze kleur te danken aan een bijzonder ingrediënt: houtskoolpoeder  – ook wel geactiveerd poeder genoemd. Klinkt misschien niet als iets wat je in je lichaam wil hebben, maar het spul is zowaar gezond. Het reinigt je spijsverteringssysteem en bevordert de stoelgang. Met die reden zit het spul ook in anti-diarreepillen zoals Norit. Bovendien is het goed voor hart- en bloedvaten en voor je huid. Daarnaast zou het helpen tegen een kater, is het bevorderlijk voor een goede huid – het is tevens een ingrediënt in gezichtsmaskers – én zou je er energie van krijgen. Wonderspul?

Proberen? Helaas hebben we de latte nog niet in Nederlandse eettentjes gespot, maar je kunt ‘m natuurlijk wel zelf maken! Check hier hoe dat moet.

Once you go black you never go back #charcoallatte

A post shared by PAVIE Born To Shine (@i_am_pavie) on

Latte is our comfort zone – come and try our range of specialty lattes #charcoallatte #marketmenumagazine #luxecoffeelounge

A post shared by Luxe Yoga Coffee Lounge (@luxe_yoga) on

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10